Inlägg från: Anonym (Svarta fåret!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Svarta fåret!)

    Den stora svärmorstråden - fritt fram för gnäll!

    Vad skönt, helt plötsligt känner jag mig inte så ensam.


    Mina svärföräldrar var jättegulliga till en början, men nu hackar dom på mig om allt möjlgit så fort dom kommer åt, speciellt vid mddagar, min svärfar är fan värst av dom alla, och alla gaddar ihop sig.

    Min svärmor och svärfar är skilda sen länge, och min svärmor är gift på nytt, hennes man (min plastsväris) är ju såååå glad över sina andra två svärdöttrar..En gång hade dom skrivit ihop ett kort till min sambos lillebror att han hade ju hus och bil och en underbaaaaaar flickvän, det fick mig att vilja spy, medans svärmor säger till mig att jag inte t.ex är självständig (WTF?), när JAG har flyttat ifrån min familj tvärs igenom hela Sverige.
    Min sambo och hans bröder behövde inte lyfta ett finger som små, men jag är ju minsann inte självständig när jag sköter allt själv hemma, och dessutom somsagt flyttat lååååångt hemifrån.. Sambon o hans bröder har sin mamma o pappa inom en halvtimmes avstånd..Jag hjälpte till mycket hemma osv osv.. Men nej, det är inte tillräckligt... Men det är väl något mindervärdeskomplex dom har, eftersom dom måste försöka trycka ner mig..


    Eller så är det för att jag inte råkar vara från samma län..

    Dessutom kom vi in på det med att laga mat, och så sa jag att jag vill försöka göra mat som räcker länge, JUST FÖR ATT MAN SKA SLIPPA stå hundra år framför spisen, men då fräste hon över att man minsann får variera sig, och att dom minsann får laga mat när dom kommer från jobbet...

    Dessutom rök jag och plastsvärfar ihop en gång när jag skojade om en känd politiker, då såg han rött och började gorma.

    Min riktiga svärfar kan inte acceptera att jag har en egen vilja och inte sväljer alla deras dumheter, kanske därför jag möter ett sånt jävla motstånd hela tiden, och försöker förlöjliga och höja sig över mig hela tiden..
    Ändå var det han som inte för så längesen började snacka om att "du får ju acceptera att alla tycker olika", DET SKA HAN FÅ HÖRA nästa gång, var så säker..


    Och alltid ska det talas så fint om dom andra svärdöttrarna och jada jada, jag blir galen..


     

  • Anonym (Svarta fåret!)

    Och dessutom är min sambos lillebror en liten jävla skit..
    Kan inte respektera att ma TAR AV SIG SKORNA innan man går in hos någon, ha tjatat och tjatat, men det går inte in i hans jävla skalle.. Dessutom sa HAN att jag inte heller var självständig..

    Han blev utsparkad av sin far till ett eget boende, för dom ansåg att han var vuxen,


    han sa också något i stil med att "pappa har sparkat ut mig, HAN får betala"..

    Herrejävla gud..

  • Anonym (Svarta fåret!)
    Anonym (Svärdotter2B) skrev 2012-08-07 12:01:29 följande:

    he he...då skulle svärmor gillar honom. Hon fick någon fix ide i våras och blev lite mumlande trumpen när jag kom gående barfota hemma hos dom, (som jag gjort mååååååånga gånger under dom 10 vårar jag kännt dom) Plötsligt var det inte ok..jag skulle ha inneskor tyckte hon. Och jag är ju uppfostrad till att ta av mig skorna när man går in hos folk..(.speciellt hos dom med sina stora dyra mörkröda och blåa mattor i matsalen och vardagsrummet.).


    Och det var inte att hon tyckte det var golvkalt och var rädd att jag skulle frysa om fötterna "Att gå barfota inomhus är något man kan göra på landstället.." tror jag en kommentar var... Jag, m2b och svärfar2b utbytte förvånade blickar. Men för middasfriden försökte vi inte omvända hennes nyblivna fixering. Då hon och jag inte har samma storlek så blev det ju så att jag tog på mig mina sandaler...vilket jag poängterade till m2b när vi möttes i en dörr " ...mina bara fötter är iallfall renare än undersidan av mina skor.."


    Haha, antagligen.. Ni kan få dom allihop, jag lovar
Svar på tråden Den stora svärmorstråden - fritt fram för gnäll!