• ajmb

    Ska fria till min pojkvän i London!

    Hihihi...
    Vilken jättebra idéGlad.
    London är helt underbar..har tyvärr inga restauranger som jag kan rekommendera. Kan dock rekommendera Kensingtongardens...(park) ligger intill HydePark.



    Att tillägga av bilden då är detta taget i februari gissar att det grönskar mera nu än då vi tog det...denna platsen ligger i den övre delen av "sjön" som delar parkerna åt. Den heter Italian Garden.Solig

    Självklart får du ju inte glömma chokladdoppade jordgubbar och skumpaSkål.Går ju att chokladdoppa andra frukter om han inte gillar de röda bären....hihihih
    Små söta sandwishar....tänk på att det ska vara lätt och inte för kladdigt. 
    Grillspett funkar ju. Kanske en diktbok eller liknande.

    Glöm inte filt att sitta på kanske ett stort paraply med tanke på hur GB vädret kan ändras.

    Lycka till !!!{#emotions_dlg.flower}

     
  • ajmb

    Låter helt super. Min mobil fick lite uppdrag den dagen jag friade till honom. Han fattade inte vad som skulle ske.. Det var jättekul. Lycka till med ditt frieri

  • ajmb

    Ibland så får verkligen hoppas vår platta spelet....... M2b ska det vara ju..... Inte mobil

  • ajmb
    yourscompletely skrev 2012-07-04 10:54:40 följande:
    Tack! Vad fick han för uppdrag? :)
    If I had only felt how it feels to be yours, I would have known what I've been living for all along.
    Började med att skriva ett kort till honom. Knåpade på det till långt efter midnatt då han satt uppe ....(tänkte ska han inte i säng snart...lol )
    Skrev i kortet vad han bettyde för mig och att vi inte gjort mycket tillsammans på länge.
    Onsdagen var en bra dag (dvs skottdagen ...skrev dock inte detta) och att sms skulle komma vid 17 tiden.
    Klistrade igen det och skrev på baksidan öppnas kl 12.00 ;)

    På onsdagen så slutade jag tidigt. Sprang omkring på stan för att fixa rosor ...betala expiditen i chokladaffären ...fixa mig..hihih.
    Kl 16.20 ca skickar jag första sms som sa att det är snart är dags för att avsluta arbetet. (M2b är tidsoptimist)
    16.47 skickade jag nästa som sa att han skulle åka till en adress i stan. Sa aldrig vilken affär utan " gå in till affären och be expiditen hjälp med något delikat"..
    M2B är även teknik freak så visste att han skulle använda sin gps....LOL gps visade fel adress...skrattade gott åt den.
    När han väl kom till rätt adress (dvs en chokladaffär) fick han be om hjälp att välja hemlagade chokladpraliner. Han fick även 9 rosor av expiditen. Hon sa till honom vart han skulle sen. Och han gick vidare till restaurangen där jag satt vid ett bord med 10 rosen.
    Han hade ett jätteleende när han kom gående och vi hade en mysig middag tillsammans. Vågade först fråga om han ville gifta sig med mig precis innan desserten. Pratade om vad han tyckte om det jag gjort..och han var lite nyfiken på upplägget...varför 12....

    "Jo 12 är ju en bra siffra...båda våra barn är födda en 12...det är 2012...ja...och det är en speciell dag idag" och så frågade jag......han blev jätteförvånad. Hade inte en aning vad som hände.
    Då sa han.." Är det den dagen idag!"......
    Men han sa ja  i alla fall....

    Hade gärna gjort lite fler uppdrag...men tiden räckte inte till.....hade roligt med detta i alla fall.
    FNISS 
  • ajmb
    yourscompletely skrev 2012-07-05 00:18:24 följande:
    Ajmb: Låter roligt och mysigt Glad själv kommer jag ju inte riktigt ha möjlighet att göra något sånt, eftersom jag inte hittar i London och så. Men det blir ju ändå en del överraskningar. Åh, jag längtar! Hur roligt som helst att planera ett frieri ju.

    Idag var jag tvungen att genomföra en kupp med hjälp av en av hans närmaste kompisar: Jag vill ha en ring att fria med, så jag ska köpa en silverring för runt 500 spänn. Så köper vi nya senare. Om han säger ja vill säga, men det hoppas jag. ;) Hur som helst, jag vet inte vad han har för strl, så jag var tvungen att ta en ring han redan har. Och den som jag vet passar låg i hans bil, i mittenfacket. Så jag var tvungen att skicka dit hans kompis (till hans jobb) så att han skulle säga att han glömt sin klocka i killens bil, så att han skulle få nycklarna och kunde hämta ringen. Det gick smidigt. Sen hämtade kompisen mig och vi åkte och kollade på ringar och tog reda på hans strl. Så i morgon ska jag ner på stan och köpa en ring (de hade inte den jag ville ha i lager i butiken jag var på). Nu måste jag bara få tillbaka ringen till bilen igen utan att han märker något...

    Jag bokade och betalade även lunchbåtturen idag! Hoppas att jag hittar dit sen bara. Flört 12 dagar kvar tills vi åker nu, och 14 dagar tills jag friar! Skrattande Förresten, det borde väl räcka med att jag bokar bord på resturangen på måndag när vi kommit dit? Känns lite löjligt att ringa från Sverige typ en vecka i förväg... Eller vad tror ni?
    If I had only felt how it feels to be yours, I would have known what I've been living for all along.
    Hmmm...ja os är i startgroparna..ärligt så hade jag nog ringt restaurangen redan nu. Lika bra
    hihih...när jag friade hade jag hyrt attrapper...kostnad 500kr...som vi fick tillbaka. Var ju inte säker på att han skulle svara ja ju...hihihi 
  • ajmb
    yourscompletely skrev 2012-07-06 14:15:05 följande:

    en pub kanske.

    När det gäller parker så kände jag mest att de flesta var så konstlade... Med tusentals rabatter och statyer och formklippta buskar och hej och hå. 


     


    Förstår dig...Det kortet jag la upp är bara endel av parken. Den är betydligt större med gräsområden utan några statyer ....även lite vatten rinner igenom.

    Hittade en länk....vet inte om någon har lagt upp den till dig förut...värt att kolla har aldrig varit där själv dock.

    http://www.visitlondon.com/attractions/detail/58711-royal-botanic-gardens-kew 
Svar på tråden Ska fria till min pojkvän i London!