• yourscompletely

    Ska fria till min pojkvän i London!

    Nu har jag bestämt mig för att fria till min pojkvän under vår Londonresa om tre veckor! Vet dock inte exakt hur... Min idé är att vi ska ha en mysig picknick i någon fin park, och att jag då ska fria till honom.

    Någon som har några tips? Vad kan man ha med sig på picknicken? Andra idéer än att fria under en picknick? Tänkte mig att jag ska boka bord för kvällen på någon lite finare restaurang. Någon som varit i London och har tips på fina (men inte gräsligt dyra) restauranger eller fina parker? :) Ett alternativ är ju att fria under middagen, men det känns nog lite mysigare att fria i en park.

    Så, peppa och boosta mig med tips nu! Glad


    If I had only felt how it feels to be yours, I would have known what I've been living for all along.
  • Svar på tråden Ska fria till min pojkvän i London!
  • ajmb

    Hihihi...
    Vilken jättebra idéGlad.
    London är helt underbar..har tyvärr inga restauranger som jag kan rekommendera. Kan dock rekommendera Kensingtongardens...(park) ligger intill HydePark.



    Att tillägga av bilden då är detta taget i februari gissar att det grönskar mera nu än då vi tog det...denna platsen ligger i den övre delen av "sjön" som delar parkerna åt. Den heter Italian Garden.Solig

    Självklart får du ju inte glömma chokladdoppade jordgubbar och skumpaSkål.Går ju att chokladdoppa andra frukter om han inte gillar de röda bären....hihihih
    Små söta sandwishar....tänk på att det ska vara lätt och inte för kladdigt. 
    Grillspett funkar ju. Kanske en diktbok eller liknande.

    Glöm inte filt att sitta på kanske ett stort paraply med tanke på hur GB vädret kan ändras.

    Lycka till !!!{#emotions_dlg.flower}

     
  • Aniara4

    I en park blir säkert fint. Annars är ju ett alternativ i London Eye. Om man kan tänka sig att lägga lite pengar på det (och med "lite" menar jag "rätt mycket" kan man ju boka en kapsel för bara sig själva, med champagne och romantiska grejer, har jag för mig.

    Det finns en väldigt fin och trevlig indisk restaurang som heter Tamarind. Den har (haft?) en Guide Michelin-stjärna men är prisvärd och allt annat än snobbig. Fantastisk mat.  www.tamarindrestaurant.com

  • Grodprinsens brud

    Visst har Gordon Ramsay några restauranger varav en (tror jag) ska vara lite mer folkligt pris på. Det vore ju lite häftifgt att prova. Tror att den hette som programmet f-word..


  • Want to

    St James Park är mysig med. Ligger en kort promenad från Victoria Station.
    Om jag inte mins fel så är Towern Bridge avstängd under helger så man kan promenera över den. Det är en magisk plats i skymningen eller på kvällen/natten.

    Sen finns det urmysiga pubar i vart och varannat hörn. Tror Kensington och Notting Hill Park i västra delen har en hel del små mysiga pubbar och boutiqer. Covent Garden har en del små cafer och boutiqer.

    Annars finns kedjan Angus Abeerden Steak House. Som är lite som Jensens Bofhus typ. Jätte god mat och helt okej priser för plånboken.

  • yourscompletely

    Tack allihopa, jättebra tips!  :)

    Angus Abeerden Steak House passar oss säkert hur bra som helst, vi båda älskar Texas Longhorn, och det lär ju vara lite liknande stil. Jag har spanat in några andra resturanger också på www.toptable.co/uk och har hittat Big Easy, Gaucho Tower Bridge (fanns på flera ställen) och Goodman City. Någon med erfarenheter från någon av dem? Glad

    Vi kommer att vara där måndag-fredag btw.

    Funderar lite på hur jag ska lägga upp det, om jag ska smyga ut innan han har vaknat den dagen, och åka in till stan (hotellet ligger 1 mil utanför) och inhandla picknicksaker och så vidare, och skriva en lapp till honom att han ska komma och möta mig i vilken park det nu blir, och ha sakerna färdiga när han kommer, eller om vi ska fixa det tillsammans... Kanske går vilse om jag åker själv, haha :) Och sedan ha resturangen bokad för kvällen. Någon som har något tips på saker att göra emellan? :) London eye finns ju som förslag. Mer?


    If I had only felt how it feels to be yours, I would have known what I've been living for all along.
  • yourscompletely
    ajmb skrev 2012-06-27 23:30:53 följande:
    Båttur på Themsen.

    Super!

    Nu har jag tänkt om lite angående picknicken. Tänkte att det är enklare att låta någon annan stå för maten ;) Så jag tänker såhär: Jag tänker i förväg försöka se till så att vi får upp frukost på rummet på morgonen, med jordgubbar och lite annat smått och gott. Utan att han vet om det. Han ska inte få veta vad vi ska göra under dagen heller, utan det ska vara överraskningar. Sen ska vi ta en båttur på Themsen med trerätters lunch, som jag bokar i förväg. Den tar ungefär två timmar. Därefter tar vi oss till en park, det lutar åt Green Park (någon som varit där?) och där strosar vi runt, och när jag hittar något mysigt ställe som känns rätt så friar jag. Glad 

    Till kvällen tänkte jag boka bord på Angus Abeerden Steak House. Och däremellan tänkte jag att vi bara kan ta det spontant, om vi känner för det kanske kolla på ringar i Hatton Gardens. :)

    Vad tycker ni?


    If I had only felt how it feels to be yours, I would have known what I've been living for all along.
  • ajmb

    Låter helt super. Min mobil fick lite uppdrag den dagen jag friade till honom. Han fattade inte vad som skulle ske.. Det var jättekul. Lycka till med ditt frieri

  • ajmb

    Ibland så får verkligen hoppas vår platta spelet....... M2b ska det vara ju..... Inte mobil

  • Pertinax

    Du har ju redan valt restaurang, men vill ändå passa på att rekommendera Jamie Oliver's Fifteen. Var där i maj och åt mitt livs godaste carbonara. Bra service och mysigt.

Svar på tråden Ska fria till min pojkvän i London!