• Perioral dermatit och atopiskt eksem. Huden i ansiktet trillar snart av. 2,5 veckor kvar.

  Ons 20 jun 2012 08:55 Läst 58147 gånger Totalt 30 svar
  Visar endast inlägg av Aniara4 - Visa alla inlägg
 • Aniara­4
  Återställ
  Ons 20 jun 2012 08:55 #1

  Jag har tyvärr inga som helst råd att komma med utan bara medkänsla. Jag vet hur jävligt det kan vara med hudproblem och jag har dem ändå mest bara på händerna. Att få så svåra utslag och hudreaktioner i ansiktet, och dessutom precis före bröllopet måste bara vara alldeles för överjävligt!

  Håller alla tummar för att det blir bättre till bröllopet! Annars får du helt enkelt vara stark och tänka att alla vet ju hur du ser ut egentligen. Kanske anlita en fotograf och ta bröllopsfoton en tid senare när det lagt sig?

 • Aniara­4
  Återställ
  Ons 20 jun 2012 22:28 #21
  Chicita skrev 2012-06-20 16:06:04 följande:
  kanske bra om adressen kommer med också Tungan utewww.marjaentrich.com/pages/viewType5.aspx
  Synd att de innehåller parfym! Jag har också atopiskt eksem, torr och känslig hud och en massa hudproblem, men det allra allra värsta för mig utan konkurrens är parfym. Jag får stora blåsor, utslag och hemsk klåda ett par timmar efteråt och minst 1-2 dagar. (Såren tar längre tid att läka förstås.) Har blivit testad på hudmottagning och fått kraftiga reaktioner på alla de vanligaste ämnena som ingår i parfymer, som myrrsyra, lavextrakt och sånt.

  Jag håller alltid utkik efter bra hud- och hårvårdsprodukter, men parfym är verkligen ett stort no-no. Gissar att det kan finnas fler som reagerar på det även om inte många är så känsliga som jag.
 • Aniara­4
  Återställ
  Tor 21 jun 2012 09:32 #23
  Chicita skrev 2012-06-20 23:01:53 följande:
  Parfym? Förvånad
  Och dom som knappt doftar alls... Det hade jag inte räknat med. Ska dom ha parfym i så borde det ju vara så pass att det luktar något i alla fall Flört

  Men det är bra att du säger till för det hade jag ingen aning om...
  Man blir en petig innehållsförteckningsläsare när man är hyperallergiker...

  För den som "bara" är doftkänslig är det säkert helt ok med lite svag, mild doft, men mina mastceller bryr sig varken om mängden eller hur behaglig doften är dessvärre!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll