Inlägg från: Chicita |Visa alla inlägg
  • Chicita

    Allergisk reaktion på ringarna ..............

    Du kan ha för små ringar eller fel kupning på insidan. Jag får exem om jag har för täta smycken, alltså så huden inte kan andas ordentligt. Testa med en ring som inte ligger emot huden så mycket.
    Nu vet jag ju i och för sig inte hur din ring ser ut egetligen. Men om den är kupad på insidan eller slät så det finns mycket kontaktyta så kan det vara det som är problemet alltså.
    En ring som är "urgröpt" på insidan har ju mindre kontaktyta men är däremot mycket skörare istället... 

  • Chicita
    Anonym (utan ringar :´() skrev 2012-06-16 22:00:45 följande:
    Det är en plan kupning på dem,jag gillar det mest & det är snarare så att de sitter lite löst inte så de ramlar av men de glider ganska lätt upp till leden. 
    Tycker det är väldigt konstigt att jag får en reaktion på silver NU,när jag använt silver i nästan hela mitt liv Rynkar på näsan ?!
    Det kan vara orent silver.
    Jag har nickelallergi och kan få väldigt kraftiga reaktioner på vissa silverlegeringar. Men andra kan jag tåla hur bra som helst 
  • Chicita
    Anonym (utan ringar :´() skrev 2012-06-17 10:08:41 följande:
    Men det är ju stämplar i ringarna (925 sterlingsilver & en stämpel jag inte kan tyda men tror att det står GHA eller GMA ??? ) Har ingen aning om vad det betyder :/ 
    Tack för dina tips =)
    Sambon tycker att jag ska byta ringar till titan,så sitter & letar efter sidor med titan ringar *djungel* Obestämd . 
    Men hinner inte få nya ringar innan vi gifter oss,så jag får leta på & beställa nya ringar efter bröllopet .

    Och är det någon som har tips på sidor med titanringar så släng gärna upp länkar {#emotions_dlg.flower} . 
    Tack alla för era svar,man blir ju lite knäckt när ens fina ringar inte går att använda & det bara är några veckor kvar till bröllopet. 
    Men jag tänker inte låta det förstöra vår dag Hjärta.
    Jag vet inte riktigt vad dom andra stämplarna står för heller.
    Men silver är ju som sagt en legering. Och det kan hända att det är en metall i den här legeringen som det inte har varit i dom silverringar du haft tidigare.
    Prata med en guldsmed. Dom kanske vet varför du reagerar på just den här ringen Glad 

    Men ja, du bör byta ringar om det är så att du får en allergisk reaktion av dom oavsett varför du får reaktionen 
  • Chicita
    MagnusFru skrev 2012-06-17 12:12:19 följande:
    Jo jag har koll på titan
    Jag och mannen är så väldigt nöjda med våra ringar så jag "tjatar" gärna om titanringar här på BT Titanringar.com gör ringar på beställning så det går jättebra att skicka bilder till dom och få prisuppgift på vad de tar för att göra en ring som är precis som man vill ha den. De har varit väldigt bra på att svara på våra mail när har haft frågor om betsällning, kupningen på ringarna ,storlek osv. Jag vet flera stycken som har gjort specialbeställningar från titanringar.com, de ville tex ha en ring som såg ut en ring de sett fast den de sett var i annat material och då gjorde titanringar.com en likadan ring fast i titan och det blev jättebra.
    Ett tips bara... Du behöver inte länka och skriva ut adressen tre gånger i varje inlägg du gör för snart kommer nog någon i crew här att reagera och stänga av dig för otillåten reklam om du fortsätter Flört
Svar på tråden Allergisk reaktion på ringarna ..............