• sweet

    Allergisk reaktion på ringarna ..............

    Oj då va tråkigt för dig. Det verkar som du är allergisk mot ringarna. Ta genast av dig ringarna så du inte blir sämre. Då borde irritationen gå tillbaka. Du kan köpa kortisonsalva på apoteket som inte är receptbelagt för att få bort kliandet och ta ner eventuell svullnad.

    Titan är vad jag själv skulle rekommendera att använda. Det är det enda matrialet som fungerar på mig. Dock måste du kolla så de inte innehåller något annat, ibland blandar de nämligen in andra material som tex silver.
    Guld kan också fungera men vill man vara helt säker så gå på titan. Det har ju kommit in väldigt mycket nytt i titan bara senaste tiden och det är ett väldigt tåligt och snygg material.

    Hoppas du hittar något och att du blir bättre snart.

  • sweet

    Någon stämpel eller liknande tror jag inte finns på titan. Men går man till en riktig smyckessmed så tycker jag inte det borde vara några problem. Vi har förlovningsringarna i titan och ska även få vigselringen i det och jag har inte märkt av något alls. Har även örhängen i titan och det fungerar utmärkt. Blev så lycklig när jag äntligen hittade ett material som jag kunde använda trots allergi.

    Ha en trevlig lördag du med {#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden Allergisk reaktion på ringarna ..............