Inlägg från: msE |Visa alla inlägg
  • msE

    Behöver lite tips...

    Serverar man en typ toast  Skagen eller liknande kan den stå plockas fram direkt innan gästerna sätter sig o på det sättet sparar man ett serveringsmoment... någon matkunnig på FB får gärna rätta mig om jag har helt fel i detta...

    Angående Kassler och Potatisgratäng så fungerar det utmärkt till varmrätt tycker jag..

    Funderar på om det blir för mkt med muffins och tårta... lite kanske tårta på tårta liksom ... Kanske något mer desert betonat efter middagen, typ pannacotta med frukt eller något ditåt... beror på vad ni gillar, vill ni ha muffins ska ni givetvis köra på de!! Se de här mer som förslag än kritik ;)

    Angående drycker får ni fundera på om ni ska servera avec till kaffet, kan då  finnas whiskey, konjak o gärna ngn likör typ baileys o tillgå...

    Sedan passar ju ett vitt vin till vissa maträtter o ett rött till andra... där får man kanske anpassa efter menyn...

    Glöm inte alkoholfria altenativ o dricka med  ;)

    lycka till med planeringen!!

  • msE

    kan säga att om du planerar vit klänning kan jag inte rekomendera köttfärs ;)

Svar på tråden Behöver lite tips...