• daniiel

    Jag skulle vilja veta vilken sorts bilder du/ni gillar?

    Vi hade fotografen med oss i kyrkan under vigseln, sedan utomhus för porträttbilder och när vi anlände till festen. Då hade hon redan hunnit fota lite mingelbilder på gästerna, dukningen osv innan vi anlände dit.

    Personligen hade jag känt mig jättestressad av att ha en fotograf närvarande under förberedelserna. Jag hade nog mkt att tänka på ändå, utan att "behöva se snygg ut" också :P Där är man ju olika dock, som med allt annat.

    Vi ville inte heller ha med fotografen under hela kvällen, dels för att vi tycker synd om den människan som ska spendera sin kväll med att jobba och dels för att då hade vi släktingar och vänner som tog bilder och de räcker gott och väl :) Ja, plus att det brukar vara väldigt dyrt med fotograf och då var våra priotiteringar vigseln och porträttfoton :)


  • daniiel
    Annamolly skrev 2012-06-13 23:08:26 följande:
    Min syster hade en fotograf som dokumenterade allt fran borjan till slut. Han var sa bra att man inte ens markte att han var dar. Det blev jattefina och naturliga bilder. Om fotografen ar riktigt bra behover man inte oroa sej for att posera eller forsoka se snygg ut, dom lyckas pa nagot vis att ta massor av bra bilder pa ens basta vinklar. 
    Det spelar ingen roll hur bra fotografen skulle vara, jag skulle ändå inte känna mig bekväm med att ha någon okänd människa med runt om mig. Det har nog en hel del att göra med hur man är som person, inte bara hur fotografen är.
Svar på tråden Jag skulle vilja veta vilken sorts bilder du/ni gillar?