• RoineC­amilla
    Äldre 12 Jun 18:34
    244132 visningar
    162 svar
    162
    244132

    Sweet Rocks

    Vi har precis gift oss och nu skulle vi vilja lämna en liten rekomendation här på sidan.


    Vi köpte nämligen hennes vigselring genom Sweet Rocks och kan varmt rekomendera detta företag. Fantastisk service och goda möjligheter för dig som vet hur DIN ring ska se ut men inte lyckats hitta den:)


    Att priserna verkligen tål att jämföras gör ju heller inget:)


    Kolla upp detta nu!


    /Camilla & Roine

  • Svar på tråden Sweet Rocks
  • Äldre 30 Dec 19:03

    Vill verkligen lämna en stark rekommendation för sweet rocks! Riktigt professionella och jag är jättenöjd med min ring som jag var med och designa själv. Det kändes så kul att få vara med i den processen och att verkligen känna att detta är MIN ring. Tycker också att de hade bra konkurrenskraftiga priser.

    Kunde inte varit mer nöjd! Tummen upp

  • Äldre 3 Jan 19:59

    Kan varmt rekommendera Sweet Rocks.
    Vi tog kontakt med Anders via mail och fick snabbt svar. Vi stämde träff i hans butik i Stockholm, och blev där väl bemötta. Han var väldigt lyhörd och verkade snabbt förstå vad vi hade för önskemål. Hela mötet kändes avslappnat och professionellt. Vi är väldigt tacksamma över Anders flexibilitet angående materialval, så att vi kunde få snygga ringar till bra kvalitet men ändå inom vår budget.
    Eftersom vi bor i norra Norrland så hade vi inte möjlighet att hämta ringarna personligen, men det löste Anders på ett smidigt sätt. Vi hämtade igår ut ringarna på posten, de skickades som värdebrev. När vi öppnade paketet blev vi jätteglada, ringarna överträffade våra förväntningar och vi längtar nu extra mycket efter bröllopsdagen!


  • Äldre 3 Jan 20:06
  • Äldre 15 Jan 20:40

    Vi har precis gift oss och valde att köpa ringen av Erika på Sweet Rocks. Vi hittade deras profil på Instagram och kontaktade Erika utifrån en specifik ring. När vi sedan faktiskt åkte till Stockholm för att träffa Erika och prata med henne så föll vi totalt för en helt annan ring än den vi från början fastnade för. 

    Vi upplevde en fantastisk service och ett mycket bra bemötande och kommunikation. Vi kan utan tvekan rekommendera andra att vända sig till Sweet Rocks, och vi kommer absolut att vända oss till dem nästa gång vi vill göra ett eget smycke.

    Mvh
    Tony och Emelie

  • Äldre 15 Apr 21:25

    Anders på Sweet Rocks var otroligt hjälpsam med att skapa våra förlovningsringar. Vi har vänner som använt Anders sedan tidigare och berättat hur duktig han är, så våra förväntningar när vi träffades var redan höga. Efter att ha fått vara med och välja allt från stenar till design är vi otroligt glada att Anders överträffade våra förväntningar och levererade ett par fantastiskt fina ringar.


    Vi skulle vilja passa på att rekommendera Anders och Sweet Rocks till andra som vill ha möjligheten att skapa sina egna ringar och vara en del av skapandet. Samtidigt vill vi återigen tacka Anders som verkligen gick den extra milen för att tillgodose våra önskemål.


    Tusen tack för hjälpen att skapa våra fantastiska ringar!

    Anna och Rickard


     


     

  • Äldre 23 Apr 14:07

    Sweet Rocks är ju helt fantastiska! Skrattande


    De har det absolut största urvalet ringar och vi satt jättelänge och provade runt bland alla deras modeller. Erika var väldigt hjälpsam och Anders kom med många råd. De frågade mig om smak, färg, form, hur min vardag ser ut och hur jag använder mina händer. De var verkligen till stor hjälp! De öppnade box efter box med ringar. Det var helt fantastiskt! Mycket lättare att välja bland så många olika varianter när personalen är så vänlig och tillmötesgående.


    Vi valde en väldigt fin ring som Anders gjorde mer personlig efter mina önskemål, och det var absolut inga problem, de var underbara! 


    Tack så jättemycket för den hjälp vi fick under dessa hetsiga bröllopsplaneringsdagar. De var sååå lugna och hjälpsamma och verkligen serviceminded! 


    Jag bifogar bilden på min ring som inte kunnat bli bättre <3 

  • Äldre 15 May 07:24

    Vi köpte våra ringar från Sweet Rocks och kan inte vara nöjdare med varken konsultation eller slutprodukt! Ena ringen är en skräddarsydd haloring som blev precis som jag önskade och en ursnygg lite tjockare herring i vitt guld. Kan verkligen rekommendera Anders och Sweet Rocks!

  • Äldre 13 Aug 10:17

    Hej!

    Vill också lämna en varm rekommendation för Sweet Rocks. Professionellt bemötande och resultatet av min egendesignade ring blev perfekt. Jag är otroligt nöjd med mina vackra ringar!

  • Äldre 4 Nov 15:02

    Hej!

    Jag och min fästman gjorde våra ringar hos Sweet Rocks och är väldiga glada att vi gjorde det. Hela processen från köp av sten till färdiga ringar kändes väldigt proffesionell och trygg. De var lyhörda och gjorde ringarna helt perfekta utifrån våra önskemål! Både Anders och hans fru är väldigt service-minded och trevliga, vi ger dem våra högsta rekommendationer! :)

    Med vänlig hälsning,

    Emma & Jamal

  • Äldre 10 Nov 16:27

    Vi köpte min vigselring på sweet rocks. Så nöjd över all hjälp med att de gjorde en ring som blev unik. Den blev finare än jag någonsin hade kunnat önska mig. Rekommenderar varmt Seeet rocks!!!

  • Äldre 8 Dec 19:43

    Vi köpte våra ringar från Anders och är supernöjda med resultatet och bemötande genom hela processen. Anders var väldigt proffsig och tog sig tid att svara på alla tänkbara frågor som vi hade under de 3-4 gånger vi var där. Jag hade scoutat runt bland lite olika juvelerare i Stockholm och fastnade för Sweet Rocks. Vi uppskattade den avslappnade ateljén och att det fanns så många olika ringar att prova och känna och klämma på (både för killar och tjejer). Anders hjälpte oss även med designen och resultatet blev kanon. Jag kan verkligen rekommendera Sweet Rocks för alla som letar ring för förlovning/vigsel/etc.

Svar på tråden Sweet Rocks