• RoineC­amilla
    Äldre 12 Jun 18:34
    244400 visningar
    162 svar
    162
    244400

    Sweet Rocks

    Vi har precis gift oss och nu skulle vi vilja lämna en liten rekomendation här på sidan.


    Vi köpte nämligen hennes vigselring genom Sweet Rocks och kan varmt rekomendera detta företag. Fantastisk service och goda möjligheter för dig som vet hur DIN ring ska se ut men inte lyckats hitta den:)


    Att priserna verkligen tål att jämföras gör ju heller inget:)


    Kolla upp detta nu!


    /Camilla & Roine

  • Svar på tråden Sweet Rocks
  • Äldre 29 Oct 21:56

    Jag designade min fästmös förlovningsring tillsammans med Anders på Sweet Rocks. Det blev verkligen en succé och både hon och jag är jättenöjda med resultatet.


     


    Jag tycker att jag fick ett väldigt kunnigt och trevligt bemötande ända från start, och framförallt att tycker jag att Anders var genuint hjälpsam och att fokus verkligen låg på att jag skulle bli nöjd.  


     


    Jag träffade och jämförde flera olika juvelerare innan jag landade hos Anders och bland dessa så hade Anders även en bättre prisbild. 


     


    Jag är väldigt tacksam för all hjälp och den goda servicen jag fick hos Anders vid alla de tillfällen vi träffades och under alla de månader som vi mailat fram och tillbaka för att sätta designen på ringen!


     


    Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka tillsammans med min fästmö när det är dags för oss att skaffa våra vigselringar!


     


    Kristoffer


  • Äldre 2 Dec 16:20

    Om ni letar efter en tillverkare av handsmidda ringar av högsta kvalité med ett personligt bemötande så har ni hittat rätt. Inför vårt första besök på Sweet Rocks hade vi ingen aning om vilken typ av ringar vi letade efter men Erika guidade oss genom ?djungeln? av ringmodeller och hjälpte oss att välja ut ringar som passade oss perfekt. Innan vi bestämde oss gjorde vi en prisjämförelse med liknande (maskintillverkade) ringar hos några av de större kedjorna och vi insåg snabbt att priserna hos kedjorna låg högre. Känslan av att få bära en handsmidd ring, utformad exakt efter mina önskemål, varje dag är en härlig känsla.


     


    Vi är väldigt glada att vi hittade Sweet Rocks och kan varmt rekommendera det till andra.


     


    Hälsningar


    Sofia Modigh & Mattias Bertilsson

  • Äldre 5 Dec 21:41

    Jag kom i kontakt med Anders på Sweetrocks efter sökningar på internet för att göra om en ärvd ring till min egen vigselring. Under hela köp- och beställningsprocessen har Anders varit helt fantastisk! Både i att ta sig tid att sitta ner, fundera, svara på frågor via både mail och telefon. Allt har fungerar exemplariskt och ringen som gjordes om till min drömring, sparade vissa diamanter och köpte in/la till de jag önskade gjorde den helt efter mina önskemål blev helt perfekt! Jag älskar min ring någe oerhört! Sen fick jag också ett ordentligt värderingsintyg och ja - jag är heeeeelnöjd och otroligt tacksam för ett fantastiskt resultat och en bra köpupplevelse!

    Med vänlig hälsning, Lina-M

  • Äldre 7 Dec 17:07

    Kundbemötande: 10/10

    Pris/Kvalitet: 10/10

    Ring: 10/10

    Eftersom att jag skulle fria till min sambo så letade jag efter en snygg enstensring. Vet inte på hur många ringar jag tittat på, både på nätet, i butiker och på insta, men det var många. Tills slut visste jag att jag ville ha en stilren och snygg enstensring. ;)

    Efter ett möte med Erika där vi gick genom en hel del ringar, fick jätte bra reckomendationer och tipps, hittade jag rätt ring. Efter några veckors längtan fick jag hämta den, den är sååå vacker!!! (Det tycker även min fästmö som inte kan sluta titta på den...)

    Jag kan varmt rekomendera Sweet Rocks. Ni kommer få en fantastisk service, möjlighet att bestämma om hur ringen ska se ut, samt få ett ?fair-price?.

  • IaE
    Äldre 14 Dec 14:15

    Köpte min förlovningsring från Sweet Rocks och kan varmt rekommendera dem :)

    Erika guidade mig igenom olika ringmodeller tills jag slutligen hittade den ring som passade mig perfekt. Mycket bra pris om du går upp på en sten större än 0,5 carat. Är mycket nöjd med min ring och all hjälp jag fick under vägen.

  • Äldre 29 Dec 17:12
  • Äldre 29 Dec 17:16

    Detta är våra efterlängtade förlovningsringar! december 2017 från Sweet Rocks.

    Hur nöjda som helst och glada över all hjälp vi fick. Erika och Anders har med stor omsorg, lyhördhet och kompetens fått allt att kännas helt rätt!

    Ulrika o Jonas

  • Äldre 29 Dec 18:21

    Vi hade varit runt på olika ställen och letat vigselring när vi sedan hamnade på Sweets Rocks hemsida. Vi tog kontakt och träffade inom kort Erika. Mötet kändes avslappnat, tryggt och vi fick en väldigt professionell och fantastisk service. Tack vare Erika så har jag nu en egen designad vigselring som blev bättre än jag kunnat önska mig. Jag är SÅ NÖJD! :)

    Jag kommer varmt rekommendera Sweet Rocks. 

    Jessica

  • Äldre 29 Dec 18:32

    Har nyligen fått min vigselring gjord av Anders på Sweet rocks. I samband med detta ville jag även göra om min förlovningsring.

    Tillsammans medina tankar och önskemål samt Anders expertis gjorde han mina drömringar. Stenen på ringen var av utomstående kvalité.

    Har varit runt pp flera olika ställen men prismässigt servicemässigt och utförande har verkligen varit världsklass.

    Skulle aldrig kunna drömma om något annat och då är jag väldigt kräsen. Kan rekommendera sweet rocks starkt och kommer att fortsätta göra smycken därifrån.

    Så tveka inte att höra av er till dem för de är helt fanatiska!! Så tillmötesgående och såg till att jag blev 200% nöjd.

    // Peggie

  • Äldre 30 Dec 18:52

    Är så nöjd med min ring från sweet rocks! fantastisk service och konkurrenskraftiga priser!!! det bästa är ju att man verkligen får designa sin ring själv utifrån sina egna preferenser!!  rekommenderar 5+ 

Svar på tråden Sweet Rocks