• augusti

    Sweet Rocks

    Undrar om man får rabatt om man lovordar sweet rocks på bröllopstorget....

  • Meddelande borttaget
  • Meddelande borttaget
  • augusti
    Frullis skrev 2015-04-30 09:42:55 följande:

    För att öka trovärdigheten lite kanske alla superdupernöjda kunder kan lägga upp bilder på sina fantastiska ringar? Gärna bilder där ringarna sitter på fingret.


    Med dagens datum och vröllopstorget skrivet på en lapp bredvid ;)
  • augusti

    Det ör ju knappast pga ålder som vi inte tror på recensionerna. Jag har vrken ändrat eller fyllt i ny ålder eller annan info heller, men jag har inte skapat en profil för att endast skriva ETT inlägg. För att höja något företag till skyarna.

    Ingen säger att sweet rocks är dåliga, men ärligt talat, alla, precis varenda ett, inlägg är såsjukt överdrivet. Läser man i andra trådar där folk rekommenderar företag osv så gör de det på ett normalt sätt, inte såhär extremt, nej jag tror inte man kan vara så jävla nöjd att man blir alldeles skitnödigt exhalterad.

    Jag förstår att man kan vara nöjd och vilja rekommendera ett företag, inget fel, men den där sekt-liknande nöjdheten är creepy och skapar bara misstro. Alla inlägg är exakt lika formulerade med samma ton och samma stil, om än med lite andra formuleringar.

    Plus. Naturligtvis det där med att alla i tråden endast har skrivit ett inlägg på hela forumet.

    Ochingen kan ta en bild med typ dagens datum och bröllopstorget skrivet och sin ring från sweetrocks...

  • augusti
    facepalm skrev 2015-05-06 11:29:39 följande:

    Augusti, din resonemang är nog det dummaste man har hört. Bara för att folk skriver och är jätteglad så är det något som är fel på detta. Är det nogåt svenskt att man inte får sticka ut för mycket? Om sweet rocks är dåliga så kommer folk att skriva om det, tro mig, det går inte att tysta ner en missnöjd kund, driver själv ett företag. Sweet rocks har helt enkelt varit så bra och alla är nöjda varför är set så svårt att tro detta? Eller finns det en oskriven regel att man måste ha några missnöjda kunder för att man ska vara trovärdig. 

    Lek dektektiv någon annanstans istället.


    1. vadå något svenskt? vi behöver väl inte börja med fördomsfulla rasistiska påhopp?

    2. om du läser igen så skriver jag att ingen säger sweet rocks är dåliga

    3.vart har du fått ifrån att det ska till missnöjda kunder för att vara trovärdig?

    sweet rocks kanske är jätte bra men denna sektliknande ton som far runt i den här tråden är problemet som skapar misstro. Ingen säger att det betyder att sweet rocksr DÅLIGT, men det osar väldigt mycket reklam men denna extrema entusiasm. DET är poängen.
Svar på tråden Sweet Rocks