• Sweet Rocks

  Tis 12 jun 2012 18:34 Läst 223141 gånger Totalt 162 svar
  RoineC­amilla
  Visa endast
  Tis 12 jun 2012 18:34

  Vi har precis gift oss och nu skulle vi vilja lämna en liten rekomendation här på sidan.


  Vi köpte nämligen hennes vigselring genom Sweet Rocks och kan varmt rekomendera detta företag. Fantastisk service och goda möjligheter för dig som vet hur DIN ring ska se ut men inte lyckats hitta den:)


  Att priserna verkligen tål att jämföras gör ju heller inget:)


  Kolla upp detta nu!


  /Camilla & Roine

 • Fre 20 jul 2012 12:29 #1

  Hej, 

  Jag och pojkvännen som ska förlova oss har varit i kontakt med Sweetrocks och Anders verkar väldigt trevlig och serviceinriktad. Vad köpte ni för ringar? Hur lång tid från dess att man beställer ringen tar det tills den är klar? Berätta allt om era erfarenheter därifrån! Vi funderar på att besöka butiken, men vi vill gärna ha så mycket bakgrundsinformation som möjligt från andra som har erfarenhet av Sweetrocks.  

 • Anette­39
  Visa endast
  Fre 20 jul 2012 15:44 #2

  Hej!


  Vi köpte också min vigselring hos Sweetrocks och jag är supernöjd Min vigselring liknar Schalins "Solvind" Fast med en aningens större centerdiamant. Leveranstiden var ungefär 5 veckor.


  Lycka till!

 • Fre 20 jul 2012 17:09 #3

  Åh kan du inte lägga in en bild på din ring? :)


  Anette39 skrev 2012-07-20 15:44:13 följande:

  Hej!


  Vi köpte också min vigselring hos Sweetrocks och jag är supernöjd Min vigselring liknar Schalins "Solvind" Fast med en aningens större centerdiamant. Leveranstiden var ungefär 5 veckor.


  Lycka till!


 • Fre 20 jul 2012 17:43 #4

  Har varit och kollat på ringar hos SweetRocks men valde att köpa min ring från 77diamonds istället. De hade bättre priser och kändes mer kunniga och seriösa. Anders på SweetRocks var trevlig men jag fick ingen vidare köplust av att sita hemma i hans vardagsrum och kolla på halvdåligt gjorda fejkringar...

 • Lör 28 jul 2012 09:04 #5

  Vi har varit i kontakt med Anders på SweetRocks via nätet då vi inte bor i Stockholm, vi fick ett helt otroligt förtroende för honom då han är så otroligt trevlig, kunnig och engagerad. Vi köpte inte en hel ring utan en princess slipad diamant. Jag visste redan vilken storlek, kvalite och prisklass jag hade tänkt innan jag kontaktade Anders men han guidade mig och och kom med jätte många olika förslag. I slutändan fick vi en mycket bättre kvalite än vad jag hade tänkt mig för den prisklassen vi hade tänkt oss. Då jag själv jobbar i en guldaffär så vet jag att klarheten och kvaliten på min sten för det priset går inte att jämföra med butikernas. Jag är så otroligt nöjd och min sten är så otroligt vacker, glittrar som en disco kula. kan inte tänka mig att ni kommer ångra er! Rekomenderar inget annat än Sweet Rocks.

  Lycka till!

 • Fredri­k902
  Visa endast
  Ons 1 aug 2012 21:00 #6

  Vi köpte våra släta ringar hos Anders och sweet rocks. Jag träffade Anders hemma hos honom och vi satt i lugn och ro och drack kaffe medan han visade vilka alternativ det fanns. Jag och min sambo hade i princip bestämt oss innan vi träffade Anders men då med ringar från en känd guldkedja. Sweet Rocks matchade det pris vi fått från guldkedjan samt att vi fick handsmidda ringar och bättre garanti. Vi är fantastiskt nöjda och framförallt min fru som hade fått vigselringen tidigare av mig som jag köpt på auktion och den släta ringen var tvungen att passa med den. Leveranstid 5 dagar. Supernöjd!

 • Fre 28 sep 2012 13:58 #7

  Jag har precis fått hem min ring från Sweet rocks och kan inte vara mer nöjd!
  jag beställde min ring enbart efter mailkontakt med Anders, då jag inte hade möjlighet att åka dit.
  Men han var så hjälpsam och trevlig att jag slog till och köpte min ring och det är utan tvekan min drömring!
  Den glittrar helt otroligt fint och är väldigt välgjord!
   

 • Mån 3 dec 2012 12:30 #8

  Hej! Jag har precis handlat min vigselring från Anders på sweetrocks och är väldigt nöjd med köpet! Jag kan börja med att säga att Anders har varit mycket hjälpsam från dag 1. Han har varit väldigt kunnig inom området och jag har fått svar på alla mina frågor gällande diamanter. I början kan jag säga att jag kände mig lite tveksam över att beställa min vigselring från någon som man endast sett en gång och haft en hel del mailkontakt med bara, men med tiden kände jag att han var väldig villig att få mina önskemål att uppfyllas och han kom med olika diamantförslag och prisförslag som passade mig. Efter att jag hade läst på en hel del själv om diamanter och sedan fått en hel del av mina frågor besvarade av Anders så valde jag att beställa min vigselring som har en 0,70 carats mittsten och 0,40 caratas sidostenar av Anders. Jag kunde inte bli mer nöjd med mitt val! Ringen Glittrar fantastiskt fint och är värderad till 44 tusen kr. Jag har tagit och värderat den själv efter köpet och den var precis lika värd som Anders hade lovat att den skulle vara. När jag handlade min ring på Sweetrocks fick jag även ett värderingsintyg och ett gia-diamantcertifikat som garanterar att ringen och diamanterna är äkta. Jag kan lova er att ni kommer inte att bli missnöjda om ni väljer att handla er ring från Anders på sweetrocks.se. Ni kommer att få en ring som glittrar fantastiskt fint till ett pris som passar dina önskemål. Lycka till med ert val! Mvh/ Nora, den nöjda bruden :)

 • Mån 18 feb 2013 13:03 #9

  Hittade nyss den sidan och blev chockad över vilka underbara ringar och vilka priser, som en dröm..
  Började googla lite svar ang nöjda kunder och här verkar några vara iaf

  Så himla roligt.

  vill ni visa bilder på era ringar och vad ni gav för de?  
  verkligen tacksam..

   

 • Mån 18 feb 2013 13:13 #10

  Hej Annooo !

  Jag hade aldrig möjlighet att ta mig till ett möte med sweetrocks för att planera och diskutera hur min ring skulle se ut. Vi skötte allt på mail :) Visst blir man nervös för att göra detta enbart via mail men Anders var otroligt snabb på att svara och var otroligt tillmötesgående.

  här är min ring. betalade 10.500 och den är värderad till mer, och guldsmeder jag varit hos för att ta in den lite, misstog den för en liknande modell från Engelbert. så jag fick även därifrån bevis på otroligt fin kvalite på min ring. :)
  Kommer antagligen att köpa därifrån igen när det är dags för vigselring. :)


Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll