Inlägg från: Ellis |Visa alla inlägg
  • Ellis

    Alla vi med buffé, hur gör man...?

    VI får göra lite vad det finns plats till i lokalen, idealt blir det som Chicita skriver med kortsidan mot väggen. Men jag har inte hunnit mäta i lokalen, vi fick endast en snabbspeed tour i lokalen av en dam som hörde dåligt så hon hörde inte vad vi frågade om. Vi tänkte också ha serveringspersonal som sköter buffén, på och avdukning mm.  Vi får maten levereade i typ aluminiumboxar eller dylikt så serveringspersonalen ska lägga upp maten på serveringsfat.

  • Ellis

    Ja och så tänkte jag att toastmaster (madame) ska ropa upp borden ett i taget vilket som tar först för att undvika kaos i den lite trånga salen.

  • Ellis

    Vi vill ha 3 + en bartender alternativt 4 varav en kan agera bartender. Men vi har lite svårt att hitta serveringspersonal där man inte behöver anlita deras catering mat också hittills. Vi blir lita knappt 60 pers som det ser ut nu. Sen beror det väl lite på vad man vill att de ska göra också. Serverar de vinet eller tar gästerna vin själva t.ex.?

Svar på tråden Alla vi med buffé, hur gör man...?