• Mallorca13

    Mallorca 2013

    Jag och min sambo har precis börjat planera för bröllop på Mallorca 2013. Någon annan som ska gifta sig där i år eller nästa? Vore kul att utbyta lite info:)

  • Svar på tråden Mallorca 2013
  • Mallis2013

    Hej Mallis Juni! :)

    Va kul! Var beställde du klänningarna? Har du nån bild eller länk kanske? Vore kul att se Glad 

    Johanna hade lite olika paketalternativ, vi har valt det minsta som innebär fotografering under vigsel + foton efter vigseln, 25 högupplösta foton på DVD + 3st 13*18 kopior (som kan bytas mot extra bilder mot DVD:n (en kopia = 3 bilder på DVD).
    Sen tog hon reseersättning om man inte vigde sig i Palma.

    Allt som allt 350 eur + 70 eur (reseers). Lite dyrt kan man tycka, men man vill ju gärna ha lite fina bilder...

    enligt 2012 års prislista kan tilläggas, såg i 2012-tråden att det verkar bli en del dyrare mellan åren. 

  • Mallis juni 13

    Hej, Beställde klänningarna på jenjenhouse.com. inte fått hem dom än. Men dom verkar vara bra att ha och göra med. Bra pris med :) www.jenjenhouse.com/se/Empire-One-shoulder-Chapel-slaep-Chiffon--Charmeuse-Broellopsklaenningar-Med-Rufsar-002000447-g447 Där är ena. Den andra finns inte bild på den jag beställt. Kan ta en sen när den kommer. Ang. Fotografen är det nog däromkring man hamnar prismässigt hemma med. Inte bestämt om vi ska ha fotograf eller inte. Ni som bokat präst, har ni bokat blommor med? Funderar lite på ringar med. Har ni beställt? Verkar vara en liten dipp i guldpriset nu så man kanske skulle passa på :) Var det fler som skulle boka la terazza?

  • Mallis2013

    Jättefin klänning! Spännande att få hem dom! Jag har också suttit på deras sida och tittat, och är lite sugen på att beställa snart jag med. Det är ju lite av en chansning att beställa därifrån, så man vill ju vara ute i god tid ifall det inte blir som man tänkt sig! Vi kommer nog att köpa blommor via kyrkan, känns enkelt och bra.. Har inte köpt ring än, men ska iväg och titta m mannen så fort vi får en ledig, barnfri dag (typ aldrig ;)) Vi kommer nog inte att boka la terazza. Verkar ju hur bra som helst, men vi har bokat vigseln till 16,00 och dom öppnade inte förrän halv åtta vad jag förstår. Så med flera småbarn i gänget åker vi tillbaka till alcudia. Tänkte göra lite typ småplock på hotellet och skåla lite medan barnen får vila lite och sen äta någonstans i alcudia.

  • Mallis2013

    Nu har vi bokat resan! Börjar kännas verkligt :) Har du fått hem nån av klänningarna än mallis juni?

  • Mallis juni 13

    Ja, nu har jag fått båda klänningarna. De satt riktigt bra enligt mina mått:) Tyget var av bra kvalitet, var lite missnöjd över släpet så tänkte gå till en skräddare och gå den jämnlång istället. Ett minus var att dragkedjan på den korta klänningen var lite trög. Men två klänningar måttanpassade inklusive frakt från Kina gick på 2020:- De skrev ner varuvärdet till 40 dollar så tull och moms gick på 210 :) Ringarna är även dom köpta. Det blev schalins då vi har schalins förlovningsringar sen tidigare. Öppnade la terazza så sent? Vi skulle träffa prästen på den restaurangen en timma innan vigseln. Jag hoppades på att äta där efteråt...

  • Mallis2013

    Kul med klänningarna ! ja fy tusan va billigt det är, helt sjukt. Har du nån bild på hur klänningarna blev? Nyfiken :)

    Jag håller på och ska beställa klänning nu, det blir en lite kortare i spets. Hittade ingen som såg ut som den jag hade i huvudet, så dom ska sy upp en efter mina önskemål. Ska bli himla intressant att se hur de går Flört 

    Vad köpte ni för ringar?  

  • Mallis juni 13

    Detta är den ena klänningen som jag köpte:


     


    http://www.jenjenhouse.com/Empire-One-shoulder-Chapel-Train-Chiffon--Charmeuse-Wedding-Dresses-With-Ruffle-002000447-g447


    Vill inte ha släp så ska gå till en skräddare och få den jämnlång.Hittar inte den korta som jag beställde nu... De ringarna vi köpte hette Schalin Verdi och Schalin Verdi allians :) Mallis2013, beställde du din klänning i en brudklänningsaffär? Har ni tittat något på ringar?

  • Mallis2013

    Jättefint! Både ring och klänning. Nej jag kollar på kinaklänningar jag med. Har dock ändrar mig om den egendesignade (tror jag) och ska nog beställa denna istället: www.dinobridal.com/discount-store-2012-a-line-breezy-chiffon-scallopededge-neckline-strapless-dropped-tea-length-skirt-swd012-p-524.html Jag tror vi bestämt oss för schalins himla, men har inte kommit iväg och köpt den än. Ska göra om förlovningsringarna i samma veva också då de inte alls passar ihop (kupade ringar).

  • drömmer

    Hej, jag har en fråga . Vi kommer inte gifta oss på Mallorca, utan Teneriffa och när jag var i kontakt med vårt resebolag sa de att vi först måste gifta oss i Svenska Kyrkan innan vi kan ha en ceremoni på stranden. Är det så? Kan man inte gifta sig direkt på stranden, eller vilken plats man vill om man har en vigselförättare därnere?

Svar på tråden Mallorca 2013