Inlägg från: Mallorca13 |Visa alla inlägg
  • Mallorca13

    Mallorca 2013

    Jag och min sambo har precis börjat planera för bröllop på Mallorca 2013. Någon annan som ska gifta sig där i år eller nästa? Vore kul att utbyta lite info:)

  • Svar på tråden Mallorca 2013
  • Mallorca13

    Heej!!


    Åhh äntligen en till, har börjat känna mig vääldigt ensam om det...hahah. Fast vi kanske bara är tidigt ute.


    Vilken roligt sätt att berätta det på!! Kommer ni bjuda in många eller det blir ett litet bröllop?


    Var på Mallorca har ni tänkt er och när?


    Vi har tänkt oss Alcudia i Maj. Vill boka det i tid så man kan börja säga till gästerna så att dom har en chans att spara ihop pengar om dom vill följa med.


    Så kul att vara igång:)

  • Mallorca13

    Vad roligt. Vi känner exakt likadant. Det är så här vi vill ha det. Men såklart hoppas man ändå att så många som möjligt följer med, vill ju få feststämning framåt kvällen:) Kommer ni boka och fixa allt själv eller kommer ni ta hjälp av någon där nere, från hotell elr bröllopskordinator? Vi har väl börjat kolla lite och mailat runder. Försöker deala till oss nått bra pris så dom flesta (som vill) kan bo på samma hotell. Vi var i Alcudia i Maj i år och jag har tidigare jobbat där så känner ganska bra till det. Känner mig bara osäker om vi ska boka allt själv elr ta hjälp av Charlotte på Mallorcabröllop. Vi vill gärna gifta oss nära stranden och sen mingla och ha middagen i närheten av vigselplatsen och sen ha dans med bar. Kanske tar vatten över huvudet om man försöker boka allt själv... Charlotte verkar jätt trevlig och verkar förstå vad vi vill ha så det lutar väl åt att anlita henne..:)

Svar på tråden Mallorca 2013