• Forumvärd

    Det lilla läckra under brudklänningen. Hur tänker du?



    Det här med det lilla extra under brudklänningen-  läckra underkläder Solig
    Hur tänker ni där?
    Ska det vara praktiskt och se bra ut utanpå d.v.s hålla in, lyfta upp och smita åt?
    Eller är det viktigaste att det är snyggt och läckert i sig?
    Berätta i tråden.
    Rösta även på det set av underkläder som du gillar mest.

    Bild 1-4. 1 längst till vänster och 4 längst till höger.

    Rösta och berätta i tråden Solig
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Det lilla läckra under brudklänningen. Hur tänker du?
  • daniiel

    Bekvämt, bekvämt, bekvämt gällde för min del. Bröllopsdagen är verkligen en dag då jag först och främst ville känna mig fin och bekväm, vilket går hand i hand för min del. En Wonderbra ultimate strapless för att hålla brösten på plats hela dagen och bomullstrosor i hipstermodell. Enkelt och bekvämt som sagt :)


  • ThereseV

    Jag kommer nog köra på praktiskt under kläningen och sedan ev byta till senare. Har en känlsa av att dom ändå inte kommer kännas så fräsha efter en hel dag.

  • annapanna88

    Jag har införskaffat en axelbandslös by från wonderbra. Skön, bra stöd och dessutom fin med lite spets på :) Kommer ha trosor med osynliga kanter, mest funktion alltså. Sen har jag köpt söta, vita spetstrosor med matchande linne att byta om till på hotellet :) Känns lagom ambitiöst, man kommer nog ändå vara rätt trött på kvällen!

  • JesFre

    Kommer absolut köra på bekvämt. Man har hela livet på sig att klä upp sig i raffiga underkläder men på min bröllopsnatt vill jag vila i min älskades armar. Inte känna något krav från sexiga underkläder att ha vilt passionerat sex. Har vi det ändå är det ju bara en bonus Flört

  • Aniara4

    Jag hade en riktig erotikdödare under klänningen, som höll in både mage och lår och krympte mig med flera centimeter. När vi kom till hotellet smet jag in på toa, bytte underkläder och fräschade upp mig lite.

    Dagen är trots allt lång, och kvällen väldigt kort.

  • Fangoria

    Jag kommer ha "trosgördel" hahaha sexigt sexigt, som håller in, och strapless BH, har även formande strumpbyxor. Har köpt sexiga underkläder i svart istället som jag kommer inviga nån gång efter bröllopet...M2B föredrar mig ändå utan, haha!

  • J8783

    Bekvämt för mig med. Hel body som håller in, och shaping strumpbyxor. Kommer försöka byta om till nått fint nattinne på kvällen sen, som jag känner mig fin i trots min övervikt. Vill mestadels känna mig bekväm, och fin/romantisk. Tror vi kommer vara trötta på kvällen också.
    Min blivande tur nog, gillar inte sånt där raff set, trots att jag en gång försökte "piffa" till det.. Han sa att syns det inte på dig att du känner dig fin, då blir inte jag heller tänd. Så är det för oss. Men blir det kärlek på det planet så hänger det nog inte på underkläderna iallafall. 
    Känns bra för jag har mycket fobier över min egen kropp. Vill inte tvinga på mig nått dom flesta smalare tjejer kan ha. Men det är upp till var och en, alla har olika synsätt tur är väl det

  • Juni 2012
    ThereseV skrev 2012-05-23 11:48:06 följande:
    Jag kommer nog köra på praktiskt under kläningen och sedan ev byta till senare. Har en känlsa av att dom ändå inte kommer kännas så fräsha efter en hel dag.
    Kunde inte ha sagt det bättre själv.
    Praktiskt under dagen, sen en snabb dusch och på med något raffigare om jag inte bara fortsätter att vara naken när jag har duschat Tungan ute
  • MalinLarsson

    Jag gillade nr 1 och kommer att ha något liknande på mig på natten... Kommer inte ha något sådant under klänningen för det skulle inte fungera. Även om man inte kommer orka mysa nått på bröllopsnatten så sover man sexigt iallafall :)

Svar på tråden Det lilla läckra under brudklänningen. Hur tänker du?