Inlägg från: anks |Visa alla inlägg
  • anks

    Vårat enkla bröllop

    Jag har läst om all vett och etikett i samband med bröllop som jag har kunnat komma över sen jag och min blivande förlovade oss, påbörjat planering, letat lokal, gjort en budget osv osv. Tills jag kom till den punkt då jag insåg att det inte är Vi. 
    Jag tröttnade helt enkelt och vi bestämde oss för ett hemligt bröllop. Insåg snart att vi kanske ändå vill fira med våra nära efteråt.

    Nu ska vi gifta oss om 6 veckor. Vi kommer att vigas i stadshuset bara han och jag och våra vittnen.
    Vi kommer att göra det väldigt fint hemma och bjudit alla som vill komma på efteråt-festen.
    Vi kommer äta smörgåstårta och tårta, dricka vin och ha kul. Våra släktningar som kommer från olika delar av landet ska få träffa varandra för första gången.
    Det kommer blir mellan 15-20 personer och allt blir avslappnat. Det blir en fest helt enkelt för att fira att vi är gifta och inte ett bröllop i sig.

    Varför är det så "fel".
    Kommentarer som "det var ju lite tråkigt" har kommit fram. Jag längtar numera till själva vigseln, när min älskade och jag blir äkta makar. Det är det som får mig att längta till den dagen. Varför har folk ALLTID åsikter?
    Visst skulle det vara härligt med ett maffigt bröllop med 100 gäster och live band och en pluffklänning. Men det skulle jag enbart ställa upp på om man hade råd att betala för en bröllopsfixare. För bara det här lilla lilla bröllopet stressar mig. (jag har problem med stress som det är)

     

  • Svar på tråden Vårat enkla bröllop
  • anks

    Tack för era svar. 

    Det känns nog lite ljusare nu, man får ju inte glömma att flertal faktiskt tycker det ska bli kul, det är ju alltid bara enstaka som är negativa, att man tar åt sig så mycket, vore ju så mycket enklare att bara säga "jaha, tycker du det? kom inte då". Men ja, det går ju inte alltid att säga så tyvärr:P

    Angående klänning så är det denna:



    Köpt på bonprix för väldigt lite pengar. Letade länge efter en vit långkläning som mer kändes som en sommar/strandklänning, hittade några för flera tusend, men det kändes lite överkurs, råkade hitta den och så passa den dessutom perfekt, klänningslyckan är total! =) 
     
  • anks

    Hade helt glömt bort denna tråd ju! Tack för allas kommentarer, men nu har vi ändrat allt. Vi kände oss stressade och hade ingen lust med det här längre, så vi gifter oss nästa sommar istället och planerar rätt från början, satan vad stressigt det blev, bråkade mer eller mindre konstant också. Nu har vi beslutat oss för 2 veckor sen att skjuta på bröllopet och har inte bråkat en endaste gång, galet vad stress kan göra med människor! 

  • anks

    Klänningen från bonprix är ju väldigt bra i passformen också, det känns som att det finns en hel del "spelrum" i den. 
    På tal om klänningen, några förslag för vad man kan använda den till? Den är ju väldigt enkel, funkar det att ha den som vanlig lite finare sommarklänning? Jag vill ha en annan till nästa år då det blir kyrka och då vill jag ha det där lilla extra. Vilken tur att denna klänning inte var dyr:P
    Men tror ni att man kan ha den som en vanlig klänning eller skulle det bara se konstig ut?? 

Svar på tråden Vårat enkla bröllop