Inlägg från: Smulan |Visa alla inlägg
  • Smulan

    Vårat enkla bröllop

    Jag håller med er andra inget fel alls att göra så. Vi tänkte oss först ett stort bröllop mer för att vi älskar att umgås med våra släktingar och vänner än för själva traditionen men precis som Lommila1 så har vi en stor släkt och skulle bli runt 100-150 pers vilket lägger oss i en stor summa pengar som ska klämmas fram. Det går inte! Jag är student så vi lever på fästmannens lön dessutom har vi en treåring att ta hand om. Så vi bestämde oss hux flux att bara göra det i största hemlighet med två kompisar som vittnen. Precis som Blivande fru B är vårt ena vittne en jätte duktig hobby fotograf som ska ta våra bilder=). Sen efteråt ska vi äta på en resturang och ev bo på hotell annars fixar vi lite bubbel och gott tills när vi kommer hem. Sen ska vi skicka ett kort på oss till alla vi ville ha med och tala om att vi har gift oss. Sen ska vi eventuellt ha en fest senare där folk kan få fira oss om de vill.

    Jag tycker att ert bröllop låter som en jätte romantisk och genomtänkt dag. Jag önskar er all lycka!

  • Smulan

    angående din klänning anks den är bara sååååå fin efter att jag sett den ändrade jag mig till att vilja ha den istället för en "vanlig" vardagsklänning. Men till min besvikelse så gick den bara upp till storlek 42 behöver 46. Men hittade en fin klänning på Ellos som jag ska pröva nu hoppas på att den passar=) Tack för din inspiration!

  • Smulan

    Dår får man önske er lycka till och försök att inte stressa så mycket...(jag vet hur det är lever med stress själv). Försök att njuta istället och be om hjälp från andra om det blir för mycket!

  • Smulan
    Styrka skrev 2012-06-06 20:35:26 följande:
    Annars kan jag tipsa att Bonprix är kända för att ha vääldigt stora storlekar! Deras medium brukar motsvara typ L-XL på H&M, så det är nog inte helt omöjligt att Bonprix brudklänning hade kunnat passa ändå. Särskilt som det ser ut att vara lite stretchigt tyg..?
    Tack  för hjälpen =) men jag har prövat deras kläder förr och vet att deras kläder oftast inte passar min kroppstyp även i rätt storlek.....men jag köpte den där klänningen från ELLOS och den var gudomlig och jag kände mig som en prinsessa i den när vi gifte oss.
  • Smulan
    Styrka skrev 2012-08-27 10:58:07 följande:
    VAd roligt! Grattis!
    Tack
Svar på tråden Vårat enkla bröllop