• malli716

    Dekoration i kyrkan???

    Hej!
    Varför inte köpa billiga 10-pack röda rosor + plocka någon grön kvist i naturen och sätt vid bänkraderna? Skrattande Ofta har kyrkan även ljus som kan sitta där vaserna är och då kan man ju ta varannan på raderna. Ljus är fint även om det är mittt i sommaren.

    Björkar både inne i och utanför kyrkan är ju fint. Framförallt utanför vid fotografering av er när ni kommer ut efteråt.

    Fråga även prästen vilket tema det är på altarblommorna för den tiden då ni gifter er eller om ni har möjlighet att önska där eller ta med egna.

    Finns det fönster i höjd där man ser en ev. dekoration kan man ju även fixa något där för att förhöja känslan. Exempelvis en kort ros i en vas med vatten och någon murgrönekvist. Det behöver inte vara dyrt eller avancerat för att höja stämningen. Dessutom kan ni ju ta med dekorationerna till festsalen och dekorera med där. Kallor är ju ganska dyra medans röda 10-pack rosor går att få tag i billigt både i mataffärer och större blomsterkedjor som plantagen och blomsterlandet!

    Lycka till!

Svar på tråden Dekoration i kyrkan???