• daniiel

    Är det för dyrt?

    130 000kr delat på 125 gäster = 1040kr per gäst för allt det där.. ehm.. ja, nog tycker jag att det låter som ett väldigt rimligt pris :) Det är många som betalar samma pris per person för enbart mat + dryck till maten.


  • daniiel
    Pagnie skrev 2012-05-10 22:15:07 följande:
    Jo men precis det var så vi kände då vi hade kollat på andra ställen tidigare där det var just det problemet. Skitdyrt för typ inget alls.
    Haha ja, jag önskar att vi hade kunnat få allt det där till det priset. Rena drömmen ju :)
  • daniiel
    Pagnie skrev 2012-05-10 22:25:52 följande:
    haha ja fast det är LITE tråkigt att inte få fixa massa själv för så var ju tanken först. Men ja det är ju samtidigt skönt. Jag stressar lätt upp mig så detta är kanske bra för mig. Sen var det ett rent helvete ärligt talat att hitta ett ställe som specialicerade sig på det vi ville ha.
    Jag tyckte det var rätt skönt att inte behöva göra allt själv faktiskt. Vi bokade en festvåning på hotell och de ordnade med maten, dukade, städade och fixade dekorationer till borden då. Det jag gjorde själv var alla trycksaker, festhäften och placeringskort, även inbjudningar såklart. Det räckte för min del :) Vi betalade dock ungefär lika mkt per person som ni gör och då var det bara maten (3-rätters, men inte tårtan) + drycken till maten och välkomstdrink samt dukning, bordsdekorationer, servering och städning som ingick i det priset. Allt annat fick vi ordna och betala för på sidan av.
  • daniiel
    Olmo skrev 2012-05-11 20:13:54 följande:
    125sek/person...och en sådan omfattande service. Kontrollera om der verkligen är så och slå till!
    Nej, 130 000kr för 125 personer blir 1040kr/person. Vilket ändå är ett väldigt bra pris för allt som ingår!
Svar på tråden Är det för dyrt?