Inlägg från: jakother |Visa alla inlägg
  • jakother

    Så där ja nu har jag efter mycket tjat från sambon beställt hem ringmått.... Så att vi kanske kan beställa ringarna snart!!! :)


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother
    Smulan skrev 2012-06-21 20:45:35 följande:
    Nu har vi bokat lokal till festen vi ska ha i aug och bestämt vilken mat vi ska ha och även kontaktat catering firman om hur lång tid innan man måste beställa. Det som är kvar nu är då att köpa läskebackar, vinboxar med rött och vitt vin och några flaskor vitt mousserande, baka tårtor och fixa bords dekorationer=). Och skicka ut inbjudningarna så klart med det kan vi ju inte göra förrän efter vi gift oss=). Bara 23 dagar kvar innan vi gifter oss =).

    Nu ska jag sätta mig och klura lite på texten som ska stå i korten och texten till inbjudningarna!
    myysigt =) jag sitter fortfarande med packningslistan... har funderingar om att både skriva obligatoriska saker att ha med och "bra att ha med"-saker =) typ som fiskespö och mask.. festen kommer hållas i vår stuga vid sjön så det blir ju inte helt onödigt! =)
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother
    Smulan skrev 2012-06-21 21:25:19 följande:
    Ja det tycker jag låter bra....då kan det ju bli ännu mer förvirrande ;).
    Jag vill gifta mig nu det ska bli såååååå kul.
    När skulle era ringar komma?
    Ja, det skulle ta 5-10 dagar med leveransen =)
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother

    Vi kommer nog bara ha det vanliga och vi kommer inte ha någon ingång eller utgång heller, vi kommer stå där när dom kommer till platsen och sen så kommer vi avsluta allt med att dom ska få gå runt och titta på naturen och forsen.. det är ett naturreservat så det finns en hel del vackert att titta på om man gillar vatten och natur som jag och min sambo gör ! =)

    Vi förlova oss i hamnen på lidingö och kommer gifta oss vid en forskant i västerbotten.. haha middagen serveras ca 2 meter från en stor sjö.. undra om vi ska spä på mer med vattentemat? ;)


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother
    Sanna87 skrev 2012-06-24 09:10:10 följande:
    Jakother - gu va mysigt det låter vid en fors så.. hoppas verkligen att vädrets makter är med er hela dagen :)

    Angående vigsel så tror jag att vi kommer köra likande som jakother. Vi kommer ju inte att träffa vår präst föräns en timme innan vigseln och gå igenom... sen har vi ju inga med som kan spela musik eller sjunga. tråkigt men så är det ju när man åker ifrån alla Obestämd
    ibland undrar jag om man gör rätt som gör det???
    Rätt är det bara när man följer sitt eget hjärta och gör så som man själv vill ha det!

    Vi ska höra med våran VF om han kan spela en liten truddelutt på fiol, han är musiklärare och kan spela lite av allt möjligt.. så typ när dom kommer mot oss och innan akten börjar att han spelar nå vackert på fiol så kan man börja sen.. så att det inte blir en massa prat innan det börjar utan att dom får berätta sina reaktioner efter akten och så..
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother

    Vi stötte på ett bakslag igår.. Min ring är beställd men inte min sambos, vi skulle ta dem på avbetalning för att hålla ner kostnaderns så mycket som möjligt just i dagsläget.. men jag fick inte ha så hög summa som delbetalning så det blev bara min ring och nu måste vi betala hans kontant.. så vi ska köpa den nästa månad och min är redan beställd.. känner mig stressad över att inte båda ringarna är påväg med posten!! :/

    Annars går planerna framåt i en stressande takt! haha nu är vi 24 som ska delta(baar 19st som inte anmält sig än!! dom har visserligen till den 15/7 på sig att bestämma sig!) haha

    Sambon fick lite samvetskval idag innan middagen," ska vi verkligen ha folk med? Kan det inte bara va typ din farsa, och L & P(min kusin och hennes fästman) med på själva sermonin sen får resten komma på festen?" - Haha men skärp dig nu, nu har vi bestämt oss för att alla nära ska få vara med så nu ska vi genomföra det också.. det är nog bara bra att vara nervös, sa jag! =) haha

    Någon som jag tycker är kul är iaf att han är ganska så mycket delaktig och kommer med ideer och förslag och berättar hur han också vill ha det, annars kan det nog bli så att killarna lätt blir överkörda av sina blivande fruar/bridezillaz..haha


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother

    Prata just med våran VF.. han ska spela fiol som "ingångsmarsch" när gästerna anländer! =) =) Han gav två förslag, Åsa Jinder - Bröllopsdagen & Koppången.. Dom finns båda på spotify.. gå gärna in och lyssna och ge förslag!! =) Så kan jag sen säga vad vi tycker!! =) =) = )


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
  • jakother
    Smulan skrev 2012-06-28 00:38:01 följande:
    Vi har vitgulds ringar som förlovningsringar och de är för breda att använda tillsammans med våra vigselringar så de får vila i ett smyckesskrin istället vilket vi inte är ledsna för egentligen men efter att ha sett allas kombinationer så ångrar man sig lite smått för att man köpte en så bred ring till förlovning.....men men huvudsaken är att vi blir vigda ;)
    Jag kommer bara ha en ring, min vigselring.. förlovningsringen är en tunn ring från shalins tusen serie.. ingen ring jag vill ha på mig heller, den är dessutom i strl 16,8 och jag har 16,2.. haha så jag kan ändå inte använda den.. den skulle dessutom inte passa ihop med nån vigselring.. får väl typ 500 för den om jag lämnar in den :) Kan ju alltid användas till nå kul!! ;)
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?