Inlägg från: Smulan |Visa alla inlägg
  • Smulan

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    MariaMagdalena skrev 2012-09-12 18:28:17 följande:
    Då var kyrkan bokad! Det blir denna!


     


    Valet känns verkligen superbra! Fotografen är bokad, och jag funderar på att fråga en kompis som är frisör om hon skulle vilja fixa mitt hår och smink, eller om jag ska fixa det själv, jag har inte riktigt bestämt mig än. Sen är det det här med färgvalet.... Jag ska byta ut snörningen i klänningen och matcha med sambons väst och kravatt, men i vilken färg? Lila hade kanske varit snyggt?


    Vilka färger har ni tänkt?


    wow vilken fin kyrka...hade vi haft en sån här hade vi tagit vigseln där. Skjorta.....ja det är väl vad man väljer själv att ha.... Där kan man ju välja en rolig färg på kanske?
    tracit skrev 2012-09-12 23:34:18 följande:
    Kände mig helt lost hos floristen, för det enda jag visste var att jag vill ha vit och grön bukett. Hon visade dock massa olika alternativ, och jag fastnade till slut för en "vanlig" bukett med till största del gräddvita rosor och lite grönt. Tråkigt och vanligt kanske, men jag tycker det känns fint. Min favoritblomma är annars vita liljor, men efter att ha funderat lite har jag kommit fram till att det kanske blir svårt att få det snyggt.
    MariaMagdalena skrev 2012-09-12 18:28:17 följande:
    Då var kyrkan bokad! Det blir denna!


     


    Valet känns verkligen superbra! Fotografen är bokad, och jag funderar på att fråga en kompis som är frisör om hon skulle vilja fixa mitt hår och smink, eller om jag ska fixa det själv, jag har inte riktigt bestämt mig än. Sen är det det här med färgvalet.... Jag ska byta ut snörningen i klänningen och matcha med sambons väst och kravatt, men i vilken färg? Lila hade kanske varit snyggt?


    Vilka färger har ni tänkt?


    Åh, vilken fantastiskt vacker kyrka! Grattis  Får lägga upp foto på vår kyrka efteråt, vill ju inte riskera att röja min identitet, haha
    Smidigt att känna en frisör, det hade jag också gärna gjort

    Lila är snyggt! Vi har haft det som alternativ också, men min sambo kommer nog ha grön kravatt. Vad ska din sambo ha för kläder i övrigt?
    Vitt och grönt är väl jätte snyggt?? Jag tror det kommer bli fantastiskt fint. Min var väl också ganska vanlig men det spelar ingen roll tycker jag...bara man är nöjd själv=)
  • Smulan
    MariaMagdalena skrev 2012-09-13 13:03:32 följande:
    Ni som har fotograf, när ska ni fotas? Sitter och funderar på det där... Vi har vigseln redan kl 11 eftersom vi ska köra 10 mil till flygplatsen i vinterväglag samt ska vara där två timmar innan avgång, det kommer bli stressigt med allt Men nu tänkte jag att kanske man ska ta det mesta av fotograferingen utomhus innan, sen ska det ju fotas under vigseln och de oxå men det blir ju när det blir. Jag vet inte, hur brukar man göra?
    När min syster gifte sig fotade de innan.....vi fotade efter då hade vi två timmar på oss vilket var precis lagom. Men om ni har det stressigt efter vigseln så tycker jag att ni ska fotas före så slipper ni den stressen sen.
  • Smulan
    Lyckorus skrev 2012-09-14 08:15:20 följande:
    Nu är jag gift sedan i onsdags! :) Vi hade en tokmysig dag med vigsel i rådhuset och lunch ute i det gröna på förmiddagen. Sedan sov vi borta på ett jättemysigt ställe där vi njöt av en god trerättersmiddag, samt jacuzzi och en skön säng på rummet! ♥

    Idag är jag pirrig, vi skickade nämligen iväg "avslöjandet" med posten igår till våra släktningar och vänner. Så idag lär alla få veta. Jag hoppas verkligen dom  kommer ta det med ro och bli jätteglada för vår skull. Jag är mer nervös till det här än vad jag var på bröllopsdagen tror jag, hehe. Vet faktiskt inte hur jag kommer reagera om det blir massa missnöje...

    Hur som  helst, nu är jag gift och det känns tokbra! :)
    Åh STOOOORT GRATTIS till er! Vad skönt att det blev så där lyckat och fint som ni ville ha det. Hoppas hoppas att alla tar det bra nu också. Om det finns nån som inte tar det bra tycker jag ska ta sig en riktig funderare.....det är ju er lycka det handlar om.
  • Smulan

    majjja - det kommer bli sååååååå jäkla snyggt!


    Lyckorus skrev 2012-09-15 18:39:32 följande:
    Ha en underbar resa och grattis ännu en gång!
  • Smulan
    MariaMagdalena skrev 2012-09-19 14:10:46 följande:
    Smulan Hur har det gått för dig med ringen?
    jo då den sitter där nu och känns kanon bra. Älskar ringen och jag har fått så mycket beröm för den. Den är liksom en del av mig nu...vill inte byta bort den. Och den som var för stor använder jag ibland på andra handen ;) Hur går det med din?
  • Smulan
    majjja skrev 2012-09-19 21:11:34 följande:
    ja, jag hopas det blir bra. Det känns ju som att klänningen är svår att misslyckas med, inte några svåra detaljer direkt .. bara att hålla tummarna :) 

    ang ringar, min ring är lite stor .. eller jag vet inte, mina fingrar växlar i storlek rätt mycket beroende på hur varm/kall jag är. och när jag är kall så sitter den lite löst. Inte så att jag tappar den, men ja. då känns den nog lite stor.

    hur tajt ska den egentligen sitta?
    Mina fingrar växlar också väldigt mycket i storlek hurvida de är varma eller kalla så mina ringar är för stora när de är kalla (men inte så att de ramlar av) och lite lite tajta när de är varma (men inte obekvämt).
  • Smulan
    MariaMagdalena skrev 2012-09-20 15:45:17 följande:

    Va roligt! Var dom lika snabb med leveransen andra gången oxå?


     


    Jo då, nu är båda ringarna precis som dom ska vara


    Ja de var nog ännu snabbare andra gången
    Skönt att höra då är det klart i alla fall!
    tracit skrev 2012-09-20 02:50:53 följande:
    Den här klänningen har jag också kollat massor på. Min sambo tycker att jag ska beställa den. Men jag vet inte, jag är rädd att spetsöverdelen ska vara full med pärlor och paljetter, som de verkar ha en tendens att älska Men om jag skriver noga att jag inte vill ha något sånt, kanske de förstår.

    Jag funderar på att skicka med den här bilden och säga att jag skulle vilja ha spetsen och överdelen som den, fast fortfarande med öppen rygg som det är på klänningen ovan.


    Vi får se hur det blir. Även om det är ett tag kvar börjar jag känna en viss stress. Vad gör man om man blir totalt missnöjd? :-O
    Det kommer nog bli kanon snyggt tror jag=)
  • Smulan
    pulmonate skrev 2012-09-20 17:28:47 följande:
    Hej. Blev lite nyfiken på hur ni som håller det hemligt tänker. Jag förstår er och era val som jag antar har med allt möjligt att göra, och förstår hur det kan vara mysigt desutom. 
    Men jag ville bara dela med mig av det som gjorde att jag tyckte att bröllopet blev mer än förväntat: 
    Jag helt överumplad och rörd när jag, dagen innan bröllopet, var på hotellet där alla gästerna sov och såg när alla började anlända. Folk från alla världens hörn hade kommit dit för min skull. Det är något som man aldrig kan uppleva igen, för det är bara till bröllop som folk verkar vara villiga att resa så för ens skull. Jag tyckte detta var så otroligt underbart att uppleva (något som jag inte direkt hade tänkt på innan vigseln, om jag ska vara ärlig). Jag är inte en person som står i centrum annars, men just för en dag, kändes det underbart. 
    Jag vet inte hur mycket du har läst men anledningen till att jag och min man gjorde det halvt i smyg var för att vi inte hade råd till ett stort vanligt bröllop. Men festen vi hade efteråt blev ju av tack vare att alla gäster var villiga att betala sin egen mat. Så visst vi hade ju kunnat göra det tradionellt men vi ångrar oss inte eftersom vi fick den lugna och sköna dagen vi ville ha OCH den stora släkt och vän festen som vi också ville ha. Men saken var ju den att vi ville inte ha allt på samma gång! Hoppas du blev lite klokare av mitt svar
  • Smulan
    tracit skrev 2012-09-21 14:02:41 följande:
    Hoppsan tjejer, kanske får tänka om när det gäller klänning...


    Nej gud vad kul! GRATTIS! Åh vad roligt. jag fick nyss reda på att min bästa vän väntar sitt andra barn och jag blev ju så jäkla bebissugen. Både jag och min man har ju varit det ett tag nu men vi bor för trångt för att det ska gå....VILL OCKSÅ HA BEBIS
  • Smulan
    tracit skrev 2012-09-22 19:43:58 följande:
    Tack alla! Vi är så himla glada, och nu känns det ännu mer rätt med våra planer på ett minibröllop.Ja, känns som att det är värsta babyboomen just nu, jättemånga i vår omgivning som har fått barn, så vi har också varit sugna ett tag. Eller också tycker man bara att man ser gravida och bebisar överallt för att man själv börjat leka med tanken
    Ja man ser barn och gravidmagar överallt...men så är det ju. Vi vill verkligen ha en till jag och min man men det är svårt när man bor i en redan för trång lägenhet. Vi hoppas på att hitta hus nu men fy vad dåligt det är på marknaden just nu.
  • Smulan

    Oj oj nu var det längesen jag var inne här....det har hänt massor! Jag har börjat på högskolan vilket innebär ett fullspäckat schema och lite fritid. Jag blev rejält förkyld i början av september och har idag fått antibiotika för hostan som jag har haft i 4 veckor. Där imellan cykla jag omkull och fick vänster axel ur led så nu håller jag på med sjukgymnastik för att få upp styrkan i armen igen efter att ha gått med armen i en mitella i en vecka. Suck ja ja jag har i alla fall lycktas med skolarbetet trots detta så livet flyter nu på som vanligt förutom förkylning och sjukgymnastik. Jag och min man har nu varit gifta i 3 månader och 1 vecka =) känns som mycket mer och det är ju posetivt! Älskar min man och han har verkligen varit till stor hjälp nu när jag inte kunnat ta på mig bh, tröjor och sätta upp håret m.m. Mitt livs stora kärlek är vad han är! Hjärta Roligt att det börjar närma sig för er alla nu....längtar att få se bilder på er sen!

  • Smulan
    majjja skrev 2012-10-22 17:29:10 följande:
    smulan: oj då vilken otur du har. Men vad kul att du börjat plugga. Vad är det du läser? 

    förkylningarna avlöser varandra här. Snorigt värre. väntar nu på att få bilderna från Landy på klänningen också, de lovade skicka dem denna vecka.. så de kommer väl antagligen på söndag, haha... men vi får väl se 
    ja en jäkla otur är vad det är och ändå har jag som tur är lyckats hålla modet uppe. Men det beror endast på att utbildningen jag läser är SÅÅÅÅÅ ROLIG! Jag läser till förskolelärare och det är helrätt för mig. Just nu i första kursen läser vi tillsammans med alla lärare så vi är 250 studenter och lyssnar på samma föreläsningar i samma lokal ;). Super kul eftersom man träffar så många olika människor och då har man ändå inte inte ens gått igenom en bråkdel av alla lärare =). Tydligen så ska förskolelärare vara största klassen och vi är 88 st uppdelade på fyra grupper med ca 20 st i varje grupp så tentor och seminarium är vi ju mindre på som tur är. Vill inte stå och redovisa inför 250 st....hua!

    Ja förkylt verkar det vara lite överallt här och var. Spännande att få se klänningen....kan du inte lägga upp den sen här så man får se??? =)
Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?