• Smulan

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    Hej på er alla!
    Vi har bestämt oss för att smyga iväg på minsta möjliga bröllop med bara några vittnen och resturang besök efter. Vi ska ta kläder som vi redan äger och lägga till några små detaljer som håruppsättning och make up och typ en lite lite blomma. Ringar så klart! Jag vill veta hur ni gjorde eller ska göra?
    Ny fiken vi har bokat bröllop lördagen den 14 Juli i år ska blir såååååå kul!

    TR?DSTARTARENS TILL?GGSKOMMENTAR 2012-08-13 10:01
    Nu är vi gifta och vi har haft en fest i efterhand som blev den mest perfekta festen i världen! Jag vill fortfarande veta hur ni ska göra eller hur ni gjorde för det är så kul att höra andras ideér och tankar! Skriv på bara!

  • Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?
  • Sanna87

    jag tänkte ha en lite rund bukett med bara rosa gerberor, dem har en blomsterbutik i närheten av hotellet där vi ska bo så jag tänkte gå ner dit och beställa en bukett.

  • Sanna87

    Nu har jag ringt runt flera guldsmeder, fick bäst förtroende för guldhuset och jempguld... patrik på jempguld skulle ringa tillbaka senare när han stängt butiken... service tycker jag =)
    och en en från guldhuset skulle ringa tillbaka om en stund när han kikat på om det jag önskade var möjligt, också bra tycker jag... =)
    så vi får se vart det landar..

  • Wirre 81

    Hej hopp
    jag tror att jag ska hoppa in här i eran tråd. Våra planer sprack i går...
    Vi skulle ha ett hemligt kyrkobröllop den 10/8 men nu visade det sig att lokalen vi (verkligen) vill ha inte är tillgänglig fören efter 18 och vigseln är kl 13. Så jag provade att i sista stund boka om kyrkan men det är såklart fullt. Så nu får vi välja: kyrkobröllop och fest utomhus eller borgerlig vigsel och fest i lokalen. Men det lutar åt de senaste alternativet. Sen ställer vi kanske till med ett ordentligt bröllop om 1, 5 eller 10 år Glad
    Vi har lite svårt att diskutera allt då svärfar är här i helgen (han bor 60 mil bort) får väl smygprata i kväll i sängen Flört

    Jag har redan köpt mig en klänning från Vero Moda som jag älskar


     och skorna trillar in från ellos vilken dag som helst

    Nu ska vi bara bestämma oss för hur det blir :)
     


  • Adams bitch

    Vi ska gifta oss i vår trädgård med två vittnen sen ska vi till Danmark o festa loss. Passar oss o blir enkelt o bra. Vi ska ha festen senare. 

  • Smulan

    Wirre81 aj då ja jag själv hade nog valt att ha borgerligt och ha kvar lokalen eftersom jag tycker det är viktigare.....hur många gäster blir ni? vi tänker och ha ett "ordentligt" bröllop om några år bara för att alla ska bli nöjda. Hoppas det ordnar sig för er.

    Adams bitch låter kanon bra tycker jag. Har ni tradionella kläder eller som vi vanliga festkläder?

  • Smulan

    Wirre 81 snygg klänning och snygga skor förresten=) helt i min stil ;)

  • jakother

    Va just på en möhippa till en kompis(min sambos brors tjej) dom ska gifta sig den 14 juli.. Det var supermysigt men samtidigt tycker jag att det är ganska skönt att jag slipper detta ! :)

    Det roliga i kråksången är att hon misstänker att vi ska gifta oss när vi har kalaset som vi bjudit på (när vi ska gifta oss) och då sa hon så här när hon skulle börja första akitivteten: "Ni vet att ni kommer få igen när ni ska gifta er sen och Ni som ska gifta er i hemlighet ni får igen efteråt".. haha jag kände mig rätt träffad man kan meddela! Men om mina vänner bestämmer sig för att göra något sen så fine, jag förväntar mig inget och jag gifter mig inte för möhippan! :)

    Jag tror iaf att hon fick en bra dag/kväll och nu natt(jag var tvungen åka hem tidigare!) Hon fick spela in en låt i riktig studio, vara modell och leka , dricka och nu ska dom ut på krogen! :)

    Dom har svensexan idag också för brudgummen och då är sambon där, vår barnvakt skulle upp och jobba kl sju imorgon så då bestämde vi att jag skulle åka hem på kvällen :) Det är ju ändå hans bror.. Så vid 21 komme barnvakten och hämta mig och hjälpte mig med barnen så nu sover alla.. :)


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?