Inlägg från: lovingyou |Visa alla inlägg
  • lovingyou

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    Vi åker också bort och smyg gifter oss! :) Jag har köpt en brudklänning, blivande ska ha kavaj. Vi gifter oss i kyrkan med bara vittnen och barnen. Ska fixa håret och sminket själv. Vi bor på hotel och äter nog något där på hotelet! Vi skickar nog kort på oss med någon text som överraskning till de närmaste!


    Fotograf ska vi också ha. Efter bröllopet kommer vi ha fika hemma. :)

  • lovingyou

    Smulan: Jättefina ringar! :)


    Tråkigt det där med din mormor, är rädd att min mormor inte heller få se bilder på oss och veta att vi gift oss. Man blir så sorgsen :(


     


    Jag har köpt rosa klänningar till våra flickor, dom är med tyll och tycker dom är underbara. Barnen kommer nog gå in med oss för även dom kommer nog vara blyga, eller så kanske dom sitter inne och väntar! Får se .. :)


     


     

  • lovingyou

    Igår var jag och lämnade in min klänning, den ska sys in och upp. Nu måste jag sluta äta godis! Så hyn blir bra och att jag får plats i min klänning sen :D


     


    Och idag fick jag sorgebesked.. så mormor hann inte se oss gifta :( Känns jobbigt men hon ser nog ner på oss när dagen är inne..


    Det kanske är en film för oss med, varit förlovade 5år med :)

  • lovingyou
    Smulan skrev 2012-05-19 18:02:02 följande:
    lovingyou - nej......jag beklagar verkligen sorgen. Fy jag lider med dig. Hjärta

    Tack så mycket! Ja ville så gärna att hon skulle veta, hon hade varit så lycklig.. Men livet.. livet är såhär.


     

  • lovingyou
    Five year engagement skrev 2012-05-19 18:51:06 följande:

    neeej vad tråkigt!!! =(=(=( först¨r att det känns jättesorgligt!!!


     


    här gör vi inte så mycket just nu. Har nog bestämt oss för tårta, bara konditorn går med på lite små ändringar...


    Har berättat för mina föräldrar och syster, så alla som är bjudna vet om bröllopet men ingen annan... först hade vi tänkt överraska våra familjer, men det kändes fel eftersom våra vänner osm är bjudna vet om brölloipet och då känns det lustigt att inte fmailjerna vet... så vi ångrade oss på den punkten, men har poängterat att det ska va hemligt i övrigt... =)


     


     


    Ja :(


     


    ok men låter som ni tagit ett bra beslut om familjerna :) Det kommer nog blir super bra!! :)

  • lovingyou
    vitklänning skrev 2012-05-20 07:47:53 följande:

    Loving you: Fy vad tråkigt! *kramar om*. Min farmor är också väldigt sjuk och vi vet inte alls hur länge till hon lever.. Hon kommer inte att kunna närvara vid bröllopet, men det hade varit kul att åtminstone få visa henne ett kort från dagen!


     


    Börjar ni på att känna er redo inför bröllopen?Jag har mindre än 2 veckor kvar och känner mig lite stressad. Imorgon ska jag in och de ska då ta mina mått och sy om klännigen lite, jag ska även beställa blommor till buketten (som jag ska binda själv). Hur ska ni andra göra med buketten? Just nu letar jag efter bra recept på helstekt Oxfile, någon som har något tips? :)


    tack:) Jag hoppas att din farmor får se era bilder!!


    Vi har 7 veckor kvar och det känns inte riktigt nära än, men har lämnat in min klänning nu för att sys in pch upp, den var alldeles för lång. Ska hämta den 1/6..


    Jag har inte beställt någon bukett, hade tänkt att inte ha någon alls.. men vet inte , kanske har ångrat mig.. Hämtar kanske någon blomma från handeln på dagen.. Känns som jag kommer hinna det! Eller så blir det inte av.. Det märker vi:)

Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?