• lyckaa

    Dekorera dagen innan?

    Jag om min fästman är inte överrens om hur vi ska göra med dekorationen till bröllopet. Jag vill själv beställa stolsöverdrag, stolsband och annat pynt på ebay och dekorera dagen innan bröllopet. Vi har tillträdde efter 14.00 dagen innan. Min fästman säger att han absolut inte vill hålla på med sånt dagen innan och tänker inte hjälpa till (helt ok för mig). Han vill att en catering eller lokalen fixar det åt oss. Men jag tycker sånt är kul och ordnar gärna sånt själv, plus så blir det mycket billigare. Jag har inte tänkt ha något speciellt på vägarna utan bara fixa till borden.
    Min fråga är nu, är jag dum som vill fixa sånt själv dagen innan? Vill man göra annat den dagen och blir det stressigt? Någon med erfarenhet?

  • Svar på tråden Dekorera dagen innan?
  • lyckaa

    Tack för era svar känner mig mycket säkrare nu! Med hjälp av mina bröder kanske så kommer dekorationen bli kanon

  • lyckaa
    lilly7 skrev 2012-05-08 14:49:13 följande:
    Jag ville ha borden dekorerade på ett speciellt sätt med saker som jag hade köpt. Men jag kände att jag hade inte tid att göra det själv. Så några dagar innan dukade jag upp hemma som jag ville ha det och så fotograferade jag det hela. Sen skickade jag korten till de som jobbar på lokalen + en av tärnorna. Så dukade dem och sen gick tärnan dit och kollade att det var OK. Mycket smidigt!
    Mycket smart, bra tips
  • lyckaa

    Om man ska använda sina egna stolsöverdrag, dukar och stolsband så blir det kanske jobbigt då man ska lämna lokalen 02.00 efter festen?. Då måste någon packa undan dem mitt på natten, hm. Vi har lokalen till klockan 12.00 dagen efter men jag vill inte låta någon stå för det. Små sakerna som man har som dekoration på bordet är en sak men de stora sakerna blir kanske bökigt? Erfarenhet?
    Lokalen kan erbjuda stolsöverdrag och dukar och ställa i ordning borden och stolar. Om man tackar ja till det så slipper man ta hand om det iallafall och bara tänka på små sakerna...

  • lyckaa

    Ja eller hur det måste ju finnas någon vänlig själ som gärna hjälper till, både dagen innan och dagen efter. Är man ett par stycken så går det rätt snabbt. Tack!

Svar på tråden Dekorera dagen innan?