• daniiel

    Presenter undanbedes vänligen?!?

    Jag skulle nog inte gett någon present faktiskt. Kanske köpt ett kort och skrivit grattis eller något sådant, men har brudparet skrivit att de inte vill ha presenter, så vill de nog faktiskt inte ha presenter heller. Så skulle då jag tänka, men jag kanske är jättehemsk :P Ptja, var det min syster eller allra bästa vän, så hade jag kanske gett något iaf, men bara om det är någon står mig väldigt, väldigt nära och om jag hittade något som jag visste att de verkligen skulle uppskatta.


  • daniiel

    Vi ville inte ha några presenter på vårt bröllop och hade vänligt, men väldigt bestämt, sagt så till gästerna eftersom vi valde kuvertavgift. Vi fick trots det lite presenter ändå. Tex ett sällskapsspel som vi älskar, från de som vi brukar spela spelet med som redan hade det, presentkort på diverse butiker, en jättefin tavla där gästen i fråga hade ritat av en bild på vår dotter (och den presenter var rent tekniskt sett till vår dotter, efter vi inte ville ha presenter ;P) samt pengar av våra föräldrar, mor- och farföräldrar och några andra. Vi fick också ett jättegulligt virkat brudpar (som såg ut som oss ungefär) och bröllopstårta. Förutom det fick vi många kort med hälsningar och det var väldigt roligt. Vi har sparat alla i gästboken :) Därför kan jag tänka att vill man absolut inte komma tomhänt, så kan ett kuvert med ett fint kort och en lyckönskning vara något :)

    Men har brudparet sagt att de inte vill ha något, så ska man som gäst definitivt inte känna sig dum eller snål om man inte har med sig något :)


Svar på tråden Presenter undanbedes vänligen?!?