Inlägg från: Lebendig |Visa alla inlägg
  • Lebendig

    Gifta sig på hästryggen...

    Åh det hade jag också tänkt, men hästen som var planerad till det var jag tvungen att ta bort förra året och den 3 åring som jag har nu känns inte riktigt stabil. Och min sambo är dessvärre inte så förtjust i hästar...


    Jag tycker du ska göra det om ni båda är med på det och har en häst som kan det!

  • Lebendig
    Sara 120707 skrev 2012-04-25 21:41:38 följande:

    Jag har också haft funderingar kring detta men jag undrar om det inte är en sån sak som är mer romantisk i teorin än i praktiken. Kanske rida från och till vigseln men stå på egna ben under cermonin?


    Kan lätt se en situation där hästen tar en stor tugga gräs och sedan ger en vänlig puff med huvudet på en. Eller att den blir rastlös eller skrämd under cermonin.


    BTW : "frieser häst"


    Haha ju jag ser det också framför mig.
    Emoyeni skrev 2012-04-26 00:07:18 följande:
    Min sambo är helt och hållet med på det och kan tänka sig det, om han får den lugna hästen :). Jag har egentligen bara två tänkbara, men där stoet kan vara lite "het mellan öronen". Funderar isåfall på om man kan ha tärnor som ledare på varje häst så det blir mera säkert. Vill inte behöva koncentrera mig på att hantera hästen mitt i ceremonin. Publik/gäster på behörigt avstånd och kanske en lite mikrofon/fluga till prästen? Mycket att tänka på men ändå intressant att fundera på.
    Men sedan undrar jag ju också ska du ha klänning? Blir det då damsadel isf? Har svårt och se att man kan vara snygg med en klänning upphasad över benen. Eller? har aldrig provat rida i klänning... Och sen tänker jag att tärnorna är säkert en bra idé, samt att de också får kanske en extra uppsättning kläder eftersom hästarna kanske skummar en del och de vill ju som gärna kramas...Glad
     
Svar på tråden Gifta sig på hästryggen...