Inlägg från: Aniara4 |Visa alla inlägg
  • Aniara4

    Ministern Eskil Erlandsson gifter sig med 19 år yngre kvinna

    Det är såklart individuellt. Visst kan man när man ser vissa par tycka det verkar vara ett olämpligt val med någon som är mycket äldre/yngre, precis som det kan vara en olämplig kombination av andra anledningar. Det viktigaste är väl att man inte är i väldigt olika faser i livet, där en kanske vill bilda familj medan den andre tycker sig vara färdig med den delen av livet. Men där kan man ju ha olika uppfattningar oavsett ålder.

    Vad som inte sägs rent ut, men som jag tror är en anledning till att just det här paret får så stor uppmärksamhet, är att de uppfattas som väldigt olika attraktiva rent fysiskt. Han är inte bara äldre utan dessutom överviktig och kan väl inte klassas som stilig för sin ålder. Det gör det svårare för den utomstående betraktaren att förstå varför en ung och hyfsat attraktiv kvinna blir intresserad av honom, och det kommer säkert att leda till spekulationer om att hon är ute efter karriärsfördelar.

    För av någon anledning har vi väldigt svårt att tänka oss att människor kan ha så attraktiva personliga egenskaper att någon väljer dem av den anledningen, oavsett hur de ser ut. Antagligen är det så simpelt att de precis som oräkneliga andra par har arbetat tillsammans och då upptäckt att de kommer bra överens och förstår varandra, och börjat tycka om varandra.

  • Aniara4

    Sen väntar de ju tydligen barn också, och det är klart att om man är 55 och vill ha barn så funkar det ju inte med en jämnårig kvinna.

    Är man en 55-åring kvinna som vill ha barn är det förstås kört hur man än gör.

Svar på tråden Ministern Eskil Erlandsson gifter sig med 19 år yngre kvinna