• Sofi K

    Vad har mannen på sig?

    Sitter och försöker desperat komma ihåg vad männen haft på sig i brudföljena jag har sett de senaste åren... Och om det var så att jag kom ihåg, så hade jag ändå inte kommit ihåg vad det heter...


    Vad har männen på sig när dom gifter sig? och jag vet redan att det är "upp till varje par", men jag vill ha konkreta förslag.


    Har de väst över lag eller bara "jacka" och fluga? slips? Beror deras klädsler på standarden på bröllopet? Dresscoden på de övriga gästerna?


    hjälp!!

  • Svar på tråden Vad har mannen på sig?
  • Sofi K

    jahaja, är det sånna regler att lyssna på också? haha. jag blir inte klok på nått. eller jo, lite kanske, men alla säger att det är upp till varje par att bestämma, samtidigt som det finns tusen och åter tusen små gropar att falla i när det väl kommer till kritan.


    Men smooking är en kostym fast "silkig" va? har jag rätt :)

  • Sofi K

    ska flika in att en av få saker jag har tänkt med mitt bröllop sedan innan är att min man ska ha vit kostym. När jag träffade honom och efter ett tag när bröllopsfrågan kom upp säger han att han vill ha vit kostym på bröllopet! Härligt att inte behöva snacka till sig det :)


    Sen är vi inga fancy personer på det sättet, så när vi säger kostym så vet vi nog inte riktigt vad vi menar eller vad det egentligen innebär heller för den delen. Ska googla bilder och förklaring så får vi väl försöka utgå från det :)


    Tack för hjälpen!

  • Sofi K

    Västen i den översta bilden och kravatten är ju SÅÅ snygga med mönstret! det är ju sådant mönster jag skulle vilja att han har, mest av allt! Var det det mönstret du menar som kallas ivory scroll?

  • Sofi K

    Daniiel- hade dom samma färg på kostymerna då? även kravatten och slipsarna? Vi lutar antingen åt en mer lättsam klädkod a ´la "sommarfint" eller kavaj också.

  • Sofi K

    mummamimmi- Den jackan som din m2b ska ha, vad är det den kallas? jag gillar längden på den.


    Föresten, det slår mig nu. är det inte så att man ser "kortare" ut i längre jackor? Man fästman är 10 cm kortare än jag... är risken att han ser ännu kortare ut då?

Svar på tråden Vad har mannen på sig?