Inlägg från: SaraJoakim |Visa alla inlägg
  • SaraJoakim

    Arg ledsen sårad och besviken.

    Marylojs skrev 2012-04-05 07:11:52 följande:
    Jag tycker inte det är ett dugg märkligt att gränsen "de närmaste" dras vid den familj man vuxit upp med och levt under samma tak med i många många år. 

    Det är ju tur att alla inte är som jag, har funderat på det här sedan igår kväll och jag hade nog förklarat för både moster och mormor och morfar att de inte var välkomna överhuvudtaget längre, och att de aldrig mer skulle bemöda sig med att prata med mig. Det finns en gräns för hur illa vuxna människor får bete sig.  
    Jag hade nog också summerat det hela på något liknande sätt.... Jag hade aldrig kunnat hålla mig utan när ni sågs allihop och hon var så otrevlig om 70-årsfirandet hade jag rest mig och fångat allas uppmärksamhet, sedan hade jag sagt mitt om MITT bröllop, låtit pinsam tystnad uppstå och lyssnat på folks reaktioner. Hade jag vart förbannad nog hade jag nog gått hem när allt vart klart. Det är din dag, jag blir så förbannad på alla som ska lägga sig i.. Gah!
    Längtar inte tills vi börjar sortera ut vår gästlista mer "på riktigt" för folk är så respektlösa. Hade de vart en annan fest hade de antagligen aldrig aldrig brytt sig... Och hade de gift sig hade de aldrig kommit på fråga att en annan skulle få sätta ribban för deras bröllop. Stå på dig, jag hoppas verkligen att allt löser sig! Stor kram!
Svar på tråden Arg ledsen sårad och besviken.