Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Egna löften (kyrklig vigsel)

    Apropå din trådstarts formulering, måste jag bara klargöra att er vigsel inte kommer att vara kyrklig. Ni gifter er borgerligt,det är det som är bröllopet och det kanbara göras en gång. Det är alltså hur löftesritualen i det fallet är utformad som ska kollas upp. Det är alltså er vigselförrättare i rådhuset ni checkar av med.
    Välsignelsen över ert äktenskap som prästen kommer att be om, är inte en vigsel och har ingen löftesdel. Men, om ni vill säga något till varandra under den stunden, så är det säkert inga problem att bestämma det ihop med prästen.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Guanaca, du vet att det finns en alldeles förträfflig "långkörartråd" som passar att ställa alla frågor som kan dyka upp www.brollopstorget.se/Forum-1-123/m3865023.html
    I "Fråga Prästen-tråden" finns Kjell Präst och flera kollegor och lär ut allt möjligt man har nytta av att veta. Det är dessutom, utöver det, en mycket trevlig tråd.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    Guanaca skrev 2012-04-05 11:49:50 följande:
    Åh tack! Den har jag inte sett tidigare, är ny här! Nu ska jag ställa en massa kluriga frågor Glad
    Varmt välkommen! Här finns sätt att fastna man inte trodde var möjligt. Jag har hängt här nästan pinsamt länge-fast numera kanske mest för att jag har hittat kompisar som fortsatt följas åt i rena "umgängestrådar". Men så finns gamla goda trådar som Prästtråden också. Och rätt som det är, kan man inte låta bli att hänga med i lite diskussioner igen, fast många av ämnena verkligen blir som repriser på varandra igen och igen.

    Så, häng med, skratta, förvånas och tyck till vettja! Skrattande
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden Egna löften (kyrklig vigsel)