Inlägg från: Amejuli |Visa alla inlägg
  • Amejuli

    Utomhusvigsel? Någon med erfarenhet?

    Finns dieselaggregat eller och större batterier som kan ordna el under en kortare tillställning så som vigsel. Kolla med uthyrningfirmor.


    Min rekommendation är verkligen att på något sätt ordna mikrofon till vigselförrättaren. Ljud försvinner så lätt utomhus.


    Finns även mikrofoner med bärbarväska till med batteri och högtalare som kan ställas på väl valt ställe om det bara är mikrofon till ex vigselförrättare som behövs.


     


    Annars säger jag som fler andra, plan B om vädret skiter sig alternativt förbereda gästerna på att ni kommer vara ute oavsett väder så att de är förberedda för detta. Annars kan man hyra "tälttak" som är öppet in från sidorna,


    Vi löste det där med vädret genom att hålla vigseln på ett ställe där det fanns ett relativt stort tak som står på pelare. Finns nog flera gulliga små ekotempel ute i landet. Men vill ni verkligen köra helt ute kan man ju ha plan B med något närliggande litet kapell eller liknande.


    Om ni ska fotografera er utomhus i närheten av vigseln och trava runt en del för att ta er dit, ta med extra skor att förflytta sig de längre sträckorna i. Vild natur och vita sidenskor blir inte alltid så bra. Mina såg ut som skräp efteråt. :)


    Stort lycka till!

Svar på tråden Utomhusvigsel? Någon med erfarenhet?