Inlägg från: Jaget |Visa alla inlägg
  • Jaget

    ÄLSKAR den här dukningen i utomhusmijö och med lampor som dekoration. Kan bara tänka mig hur mysigt det blir när det blir mörkt. Så enkelt och snyggt!

    (bild: dittbrollop.se)
  • Jaget
    Kotthare skrev 2012-10-07 22:37:51 följande:
    Oj, vad stor bilden blev!
     
    Håller med om det snygga med kristallkrona i så rå miljö. Har du nåt tips på var man kan hitta kristallkronor för en lite billigare peng?
  • Jaget
    annika01 skrev 2012-11-23 19:22:03 följande:
    Vilka fina bilder! Vad kul att hitta den här tråden! Vi ska ha vår fest på höskullen i vår lada där vi redan har haft några fester tidigare. Det hänger gamla bruksföremål på väggarna som tex gamla tråg, trälådor, krattor o s v.
    Vi har tänkt skaffa vagnshjul i trä att hissa upp i taket med hållare för blockljus.
    Jag såg en bild i en bok där man hade buntat ihop en massa småpinnar i lite olika längd och stuckit in provrör att sätta blommor i. Det hela satt ihop med hjälp av grova snören som var lindade runt pinnarna. Hoppas ni förstår vad jag menar.
    Vi kommer även att använda oss av kottar som vi sprayar med färg. Har funderingar på att använda dem som hållare till placeringskorten. Lingonris kommer förmodligen också att finnas med som dekoration. Vi har även den stora förmånen att ha en del gamla bruna bryggeriflaskor i olika storlekar. Dessa kommer vi att stoppa ner ljusslingor i för mysbelysning.
    Åh det låter fantastiskt! Har du några bilder?  :)
  • Jaget
    annika01 skrev 2012-11-27 13:33:12 följande:
    Tyvärr inga bilder än. Men jag kan försöka fixa lite senare.
    Jag fick en till idé! Vi har ganska mycket hönsnät som ligger. Kanske man kunde fästa upp det i en stor träram och använda tvättklämmor att sätta upp foton och lappar på. Låta gästerna skriva meddelanden och hänga upp?
    Det tror jag absolut funkar! har en vän som har det på en vägg hemma fylld av foton och vykort som en prydnad! 
Svar på tråden Lantligt tema, någon mer?