• Nano

    Lantligt tema, någon mer?

    Åh vilken bra tråd. Vi ska gifta oss hemligt i stadshuset men på kvällen är nära och kära injudna på fest. Vi kommer att vara på vår tomt och ha bord i ett tält och verandan. Temat kommer vara spets och ormbunkar och jag letar för fullt efter gamla överkast, sjalar ect till dukar. Mellan tältet och verandan kommer det att gå ljusslingor för att få det mer ombonat. Där hade vi tänkt slänga ut lite halmbalar med filtar på som folk kan sitta på men var får jag tag i det??? Eller har nån någon annan idé hur vi löser det. Bor i Sthlm. 

    Eftersom vi gör detta hemligt så lever jag på internet för att hitta inspiration och har ingen att bolla mina idéer med.



    Den här klänningen vill jag ha  men har inte hittat irl

     


     
  • Nano
    Limba skrev 2013-01-14 22:05:43 följande:
    Nano

    Alltså den där klänningen...  hur fin som helst!
    Hoppas du hittar den för jag blev väldigt inressera av den också!
    Har inte hittat den. Mailade fotografen som tagit kortet utan att ha fått svar. Har skickat bilden till olika kinaföretag och fick en som kunde sy upp den för 1500kr. Gina Tricot hade en spetsklänning som var snarlik men...nej. Om du lyckas hitta den får du gärna höraav dig.
  • Nano
    amerika skrev 2013-03-03 12:43:04 följande:
    Vi ska inte direkt ha lantligt tema, men lite enklare /shabby chic" (fast jag avskyr det ordet, men hittar inget bättre nu...) och flera av era bilder ger inspiration
    Jag har surfat runt på de olika kina-sidorna och det är ju fantastiska klänningar, men sådana som på denna bild finns ju knappast.... Var hittar man klänningar i denna stil, någon som vet? Jag vill ha ÄRM och SPETS och det tycks vara en helt ute omodern kombination...
    Min spontana tanke är att Elsa Billgren hyr ut vintagebröllopsklänningar.
Svar på tråden Lantligt tema, någon mer?