Inlägg från: Brudiframtiden |Visa alla inlägg
  • Brudiframtiden

    Lantligt tema, någon mer?


    Denna ska jag ha...
  • Brudiframtiden


    Baksidan. Har dock ingen underkjol på här och den ska fixas till lite..sitter inte helt hundra än!
  • Brudiframtiden
    Loveit skrev 2012-07-17 19:10:55 följande:
    Måste bara få skriva om kapet jag gjorde idag på Röda korset! Hittade en brun resväska som såg lite äldre ut och tänkte ha den öppen där fgästerna kan lägga kuvert i (vi ska önska oss pengar till bröllopsresa), ska även dekorera med jordglob och annat som har med resa att göra. Nu till det bästa! När jag lyfte den kände jag att det var något tungt i, öppnade och där låg en gammal skrivmaskin!! Perfekt då vi tänkt köpa en skrivmaskin och ha som gästbok. Vet ni vad det kostade? 40kr!! Jag är superglad haha

    Vilkep kap!!!


     


     


     

  • Brudiframtiden


    Funderar på nåt liknande eller åtminstone att ha nåt sädeslag i buketten kanske även som dekoration på borden. Kanske bör plocka i år och torka? Nån som har bilder med liknande i?
  • Brudiframtiden
    Willow skrev 2012-07-27 00:02:10 följande:
    Vi blandade in en del vilda grasstran och gras som vi bestallde fran en florist i min bukett, blandat med scabiosa, luktarter och blaklint. Jag ville ha havre, men det var inte sasong for det. I tarnbuketterna hade vi blandat in lite mer vilt, som daggkapa och timotej (har ingen bild pa dem buketterna tyvarr, men har ar en pa min bukett.


     


    Åh vad fin! Tack. Jag skrev i din gästbok just om din bukett för en stund sedan..innan jag sett att du skrivit i den här tråden!
  • Brudiframtiden
    Marie Therese05, jättefina bilder! När var det ni skulle gifta er?
  • Brudiframtiden
    MarieTherese05 skrev 2012-10-05 21:41:00 följande:
    Hejsan!

    Tiden går fort... våran dag är Lör den 13 Juli 2013 & längtar så...
    Här hittar fler ideér & känns toppen att det utvecklas framåt.

    Själv då?
    31 augusti 2013. Mitt största bekymmer är dock hur jag ska få den relativt stora öokalen att passa för våra ca 40 gäster och göra den mysigt....
  • Brudiframtiden

    Marietherese: Vi blir ca 40 pers om alla kommer, vill ha en mysig och ombonad lokal men den är stor! Vi kommer att ha lantligt tema med inslag av skog. Lokalen ligger i skogen så omgivningarna är jättemysiga.



    http://www.kagerodslund.se/


    Detta är lokalen!

Svar på tråden Lantligt tema, någon mer?