• Anneli256

    Elak kommentar? Vad tycker ni....?

    Vissa människor har helt enkelt märkliga åsikter..


    Både jag och min m2b har varit gifta tidigare.. jag i kyrkan (när jag var 18) och han borgerligt. Nu ville han ha ett stort kyrkbröllop med frack och lång klänning. När jag pratade med en bekant så sa jag: Jag är sååååååå nervös.


    Hon: Jaha för vad folk ska tycka eller


    Jag: vadå..


    Hon: Ja att du ska ha lång klänning ( med hänsyfning på min ålder då, samt att jag varit gift innan)


    Jag: hahaha du Jag skiter högaktningsfullt i vad folk tycker.. vill dom inte komma så är det upp till dom..


    Efteråt så var jag ganska skakad.. tanken hade faktiskt inte föresvävat mig att det finns så trångsynta fördomsfulla människor som verkligen tycker så som hon.. och finns det en så finns det säkert flera. ..


    Jag tröstar mig själv med som sagt var dom som inte vill komma kan utebli.. o jag får kärleken i mitt liv.


    Nä du kära trådstartare.. som en hel del har rått dig till tidigare det är inte lönt att lägga energi på såna människor..men jag förstår din förvåning / bestörtning över responsen hon gav...


    Njut och lycka till.

  • Anneli256

    Hahahah ja lr hur.. o det som är väldigt märkligt är att personen som fällde kommentaren var yngre än mig ung i 30 års ålder. Hon reagerade på att jag har vit (gräddvit) klänning och att den är lång.. För mig är det självklart speciellt med tanke på att min m2b ska ha frack.. Men som sagt var det finns människor som ska ha åsikter och synpunkter om det mesta.. bara att försöka skaka av sig. Dessutom så är hon inte bjuden till bröllopet.. jag vet inte om det är detta hon egentligen är "sur" över då jag faktiskt bjudit andra från arbetsplatsen. Men hon är inte heller den enda som inte är bjuden utan det finns flera andra som inte är inbjudna (man kan ju inte bjuda alla) . Har valt att bjuda dom som står mig närmst helt enkelt. Eller hur Millan, håller med dig att folk får tycka precis vad dom vill :)

Svar på tråden Elak kommentar? Vad tycker ni....?