• daniiel

    Kostym + fluga = ?

    Klart man kan ha fluga till kostym! Jag tycker det är snyggt och ni verkar ju båda gilla det, så.. ja, är det inte huvudsaken att din blivande känner sig fin? Oavsett hur det "ska" vara.


  • daniiel

    Jag kan ju säga att en gäst på vårat bröllop hade jeans, vit skjorta, svart kavaj och röd fluga. Det är väl absolut inte en vanlig kombination eller vad man bör klä sig i egentligen på bröllop, men han var så himla stilig. Han såg minst lika uppklädd ut som alla i kostym med slips osv. Vi hade en annan gäst som hade en slips med Southpark-motiv (eller något liknande) på och även där tyckte vi det bara var väldigt passande på den personen. Maken, och hans marskalkar, hade converseskor på sig till sina svarta kostymer, något man kanske inte bör ha till ett bröllop, men det var passande på dom och vi tyckte det var snyggt.

    Jag tycker att man ska försöka vara sig själv, tänka på vad man själv tycker är snyggt och passande och vad man framförallt känner sig bekväm i. Man ska inte haka upp sig alltför mkt på "regler" och sådant. Klart att man kan vara medveten om de "regler" som finns, men det betyder ju inte att man helt och hållet måste hålla benhårt på dom.

    Men, av vad jag kunnat läsa mig till angående vett och etikett angående klädkoden mörk kostym, så funkar fluga alldeles utmärkt som alternativ till slipsen :)


Svar på tråden Kostym + fluga = ?