Inlägg från: darkHorse |Visa alla inlägg
  • darkHorse

    Skulle följande kännas snålt?

    Jag tycker det låter som en superbra ide och är sugen på samma sak själv.

    Däremot skulle jag absolut kunna gå på ett bröllop utan alkohol, och i synnerhet om brudparet själva inte dricker. Dock är jag en erfaren kalasräv och kan ha trevligt i de flesta sammanhang

  • darkHorse
    FruNovember skrev 2012-03-27 18:33:44 följande:
    Herreguuud, jag kan verkligen inte bestämma mig.. Både jag och min blivande är nykterister, men hade ändå planerat för trerätters med vin/ öl till maten, avec till kaffet osv.. Vår ekonomi är ganska ansträngd, men om vi verkligen gnetar så får vi till det.. Saken är ju den att vi helst skulle ha det nyktert och lite billigare.. Har nu hittat ett supermysigt ställe där de har följande afternoon-tea-meny.. vad tycker ni, är det okej eller känns det b? Kakbuffén består av: Nybakta scones med marmelader och ost Tårta och bakelser Kladdkaka med grädde Mini dammsugare, biskvier, chokladbollar & bullar Mjuka kakor som morotskaka, snoddas & banankaka Winerbröd Rulltårta Paj Små kakor Smörgåstårta Dricka, kaffe & te!         

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-03-28 09:37
    Så, nu har vi pratat nytt upplägg halva natten, och det känns helrätt

    Vi kommer lägga till en hel del smörgåsar, kanske lite crustader och liknande, så vi hamnar på typ 50/50 "matiga alternativ"/ bakverk..
    Det enda jag är lite oroligvför är att det kanske blir lite väl kort.. Någon som har något bra förslag för att "förlänga kalaset"?
    Jag vet inte alls när och under vilka former tebjudningen ska vara, men jag ser ett vitt utetält en solig sommardag framför mig ;)

    En tipspromenad kanske (med frågor om er) så kan gästerna spatsera runt i de vackra omgivningarna? Gästbok där gästerna kan skriva ner sina lyckönskningar? Är det tänk att vara enbart mingel kanske det kan bli lite klurigt med tal, men om gästerna är någorlunda samlade och det finns ett bra sätt att påkalla uppmärksamhet kan det mycket väl vara någon som vill säga några ord. Solosång eller annat musikaliskt stycke om ni är musikaliska osv.
Svar på tråden Skulle följande kännas snålt?