• daniiel

    Visa DIN brudklänning! :D

    Jag vet att det finns trådar där det visas upp klänningar. Det finns också en tråd där man visar upp sig som brud. Jag skulle vilja att denna tråden var ett mellanting. I brudklänninstrådarna är det många som visar upp modellbilder med klänningar och skriver "Jag ska ha denna klänningen." och det är ju jätteroligt visserligen, men jag tycker det är roligare med bilder där personen i fråga bär klänningen.

    Nu vill jag se dig i din klänning! Solig

    Oavsett om du redan är gift eller ska gifta dig. Oavsett om den är köpt i brudbutik, på blocket, på HM eller beställd från Kina, ja eller om den är vit, röd, rosa eller någon annan färg. Jag hoppas att ni vill visa upp er i er underbara brudklänning Skrattande

    Jag är redan gift sedan ett tag tillbaka och såhär såg jag ut i min, Kinaköpta, brudklänning.



    Nu hoppas jag som sagt att du vill visa dig i din! GladTRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-03-20 12:44
    Påpekar igen att du ska bära klänningen (ha den på dig) på bilden/bilderna som du lägger in här! :)

    I annat fall hänvisar jag till de andra "brudklänningstrådarna" som finns.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-09-26 17:58
    Jag påminner om något som många redan skrivit:

    Snälla - när ni citerar inlägg.
    -Plocka bort bilderna från inlägget ni citerar (markera och ta bort)
    -Alternativt, förminska bilderna (Markera och dra i ena hörnet)

    Om ni inte kan göra något av ovanstående saker så skriv personens nick i fet-text i början av inlägget istället så slipper det bli så rörigt.
  • Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D
  • Legna83

    Jag hade en tanke om hur min klänning skulle se ut,j ag ville ha den ganska enkel eftersom vi skulle gifta oss i rådhuset, men hittade ingen som var riktigt som jag ville på nätet eller i butikerna...men hade jag turen att prata med rätt person... En gammal arbetskamrat till mig åttog sig uppdraget att sy upp den åt mig! Tillsammans hittade vi ett mönster som jag ville ha, och tyger...resultatet blev precis som jag villa ha det, jag kände mig jättefin på våran stora dag, och slutnotan för klänningen landade på 800 kr...och en gammal




    diskho som hon ville ha för besväret
  • MissA93

    Här kommer lite bilder på min klänning, inte det lättaste att hitta en när man är gravid (och med lite extrakilon sen innan) men är nöjd med mitt val 




  • Fröken J

    Äntligen kan jag visa upp min klänning också! =) 
    Fyndade den på Tradera för ynka 270 kr, den är dock dåligt sydd så nu har jag och min mamma ett projekt att ta tag i (tur att det är ett år kvar tills det är dags att använda den!).
    Bilden är lite dålig, men på klänningen finns det aprikosfärgade, mycket billiga spetsapplikationer. Dessa ska bort dels därför att färgen inte passar in överhuvdtaget, men också för att tillpassningen och sömnadsarbetet är väldigt dåligt gjort. Jag skulle också vilja sy dit någon form av axelband för att känna mig lite mer klädd (vi gifter oss sent i september) och försöka ordna en hjärtformad urringning.

    För den summan jag gav för klänning så är jag absolut nöjd, jag förstod att det skulle bli jobb på den och det känns som att även om jag får lägga ned ett par hundralappar till på en annan spets och annat så kommer det att bli en speciell klänning att bära bara för att jag och mamma har hjälpts åt att få den finare =)


Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D