• daniiel

    Visa DIN brudklänning! :D

    Tokig skrev 2012-10-18 13:42:00 följande:
    Ja, det var faktiskt en helt magiskt upplevelse. Hjärta

    Jag vet att jag använder det ordet ofta. Men att stå där i solen på en stilla sjö men min M2Bs (numera mans) armar runt mig och sakta glida mot alla sina nära och kära accompanierad av en saxofon var ett MAGISKT ögonblick.

    Jag tror att när jag tittar tillbaka på mitt liv så tror jag att det kommer vara en av de stunder i livet som jag minns tillbaka på som ett sant perfekt ögonblick.
    Det kan jag verkligen tänka mig. Det är ju inget man gör "till vardags" så att säga, utan det är ju något väldigt speciellt som gjorde er speciella dag ännu mer speciell :) Det är ju underbart att ha sådana stunder och sedan sådana minnen :)
  • daniiel
    MsChevy skrev 2012-10-20 20:51:54 följande:
    Var har du hittaden underbara klänningen? Skulle vilja ha nåt sånt på kvällen att festa i!
    Haha kan inte låta bli att hoppa in och svara, blir det fel, så får Anny slå mig på fingrarna sen ;P

    Om jag minns rätt, så är det där en omsydd klänning från Lilly. Den har fått kjolen avklippt, ett svart band i midjan samt axelband har tillkommit och som pricken över i:et en svart underkjol :)

    Såhär såg klänningen ut före omvandlingen.


  • daniiel
    Anny skrev 2012-10-21 07:30:42 följande:
    MsChevy: Tack snälla rara. Jag trivdes hur bra som helst i den.
    Och vart jag fick tag på den är exakt som daniiel skrev. Det är en omgjord Lilly som jag köpte i brudklänningsbutik.
    Tack daniiel! Smidigt att du finns här!  
    Haha jag har svårt att hålla mig ifrån att svara i andras ställe, men jag hoppas att ni inte tar alltför illa upp :) Sedan är det ju bara så att vissa saker, tex väldigt fina klänningar som din, etsar sig fast i minnet och då kommer det bara ut ifall någon undrar över det :P
  • daniiel
    Pernilla634 skrev 2012-10-23 20:26:14 följande:
    Sååå fina! Funderar på den korta klänningen, är på jakt efter en sådan fast i lång modell. Går det att få tro?? Vilken är klänningen från deras sida??
    Du kan absolut få den klänningen i lång modell. Det finns också många fina, liknande, som redan är i långmodell om du kikar på deras hemsida www.landybridal.co
  • daniiel
    Laures skrev 2012-10-23 23:27:20 följande:
    Tack!! Jag är jätte nöjd! Och som sagt den ser mycket bättre ut när den sitter som den ska upptill. Men damen i butiken ville inte hålla ihop den. Hon gick iväg istället när jag skulle fota... Hehe
    Haha det kan jag verkligen tänka mig, speciellt när den redan nu ser så bra ut :)
  • daniiel
    Strawberry skrev 2012-11-04 12:43:07 följande:
    Tack Daniiel vad gullig du är!! Det var första klänningen jag testade och helt klart kärlek direkt!  =)
    Oj, det var inte dåligt, men den passade ju dig perfekt tycker jag och den är väldigt vacker, så jag kan förstå att det kärlek vid första ögonkastet :) Bilden där du står med ballongerna är så fin :)
  • daniiel
    sofic skrev 2012-12-25 23:17:57 följande:
    Hej!
    Härligt att se alla klänningar. Här kommer min klänning Glad (Ej jag på bilden) Ska gifta oss till sommaren och längtar tills jag får dansa i den!!!


    Som Chicita påpekat i inlägget ovan ditt och som jag skrivit i TS, så ska bilder i den här tråden vara på dig i din klänning. Det finns andra trådar där man kan visa upp övriga bilder på klänningar.
Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D