• iurochskur

    Visa DIN brudklänning! :D

    Cesia: Var den du beställde från Kina i liknande stil? Tänkte beställa något liknande men de kanske inte blir så bra... Denna ser jättefin ut, gillar verkligen känslan och färgen.

  • iurochskur

    Cesia: Har också funderat på att beställa en Anna Campbell-kopia men har misstänkt att de inte alls ser ut så. Tänkte istället beställa en Inbal Dror-kopia och modifiera den lite och de jag sett som är riktiga bilder är ju jättefina. Jag har tid på mig så jag tänkte chansa och är väl inställd på att det kan bli jättefint likväl som det kan se hur lustigt ut som helst :D

  • iurochskur
    Zakaw skrev 2014-06-13 08:43:12 följande:

    Här kommer några gästbilder från vårt bröllop den 6/6. En fantastisk, underbar och bara helt ljuvlig dag!! <3

    Vigselklänningen, La Sposa Fanal...

    ...och festklänningen, Alfred Angelo Cinderella

    (Kvällens plojbild, min tärna tyckte det kunde vara kul att illustrera hur det ser ut när man ska försöka sätta sig på toaletten - med förton lager tyllkjol!)


    Underbara klänningar! Och vilka assnygga kläder mannen din har! Vi ska ha lila och smaragd som tema och tänkte gifta oss 6/6 nästa år :)
  • iurochskur
    Zakaw skrev 2014-06-14 10:45:59 följande:
    Tack så hemskt mycket!! Makens kläder kommer från by Liljeroth, om liknande skulle vara av intresse för din karl till Er dag! :D
    Tack för svar! Det hade absolut varit av intresse! Jag kan dock inte hitta designern på nätet, finns kanske bara i butiker? Vilka i så fall?
  • iurochskur
    augusti skrev 2014-06-19 13:12:53 följande:
    Alla är så fina i sina klänningar, och jag ÄLSKAR Disney klänningen!

    Nu har även jag hittat klänningen som är "the one" provat en miljon olika tror jag både före och efter denna, men tillslut spelade det ingen roll vad jag provade för det här var den enda jag kunde tänka på så att det blev den :)
    Har provat dyra, billiga, designer, kina o allt däremellan men tillslut vann kvalité över pris och det blev en Justin Alexander som jag är så förälskad i. Sa sys in lite i bysten o midjan bara men sen är den perfekt!

    gifter mig nästa sommar men vll inte riskera att den försvinner ut sortimentet så inhandlar den redan nu. sprida kostnaderna lite :)
    Så välsittande klänningen är på dig, verkligen rätt val, superfin!
  • iurochskur
    linamatilda skrev 2015-10-16 12:21:15 följande:

    Jag la upp ett par bilder på min klänning lite tidigare, men har bestämt mig för att göra en del ändringar för att riktigt få till min drömklänning, så bjuder på ett par till :) (spetsen är bara slarvigt nålat, så inte helt perfekt i nuläget och släpet är kvar fast att det inte syns ;))


    Så himla fin den är så, helt rätt att göra dom ändringarna. Supervacker och speciell!
Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D