Inlägg från: zoooda |Visa alla inlägg
  • zoooda

    december brudar 2012, var är ni?????

    teddy skrev 2012-11-10 13:10:41 följande:
    Hej alla!
    Nu har jag varit o gjort en provuppsättning, skulle va så kul (o bra!) om ni ville säga va ni tycker om frisyren! Har ännu inte bestämt om jag ska ha slöjan eller ej, men frisyren går bra till både och... och kom ihåg att det bara är en slarvigare PROVuppsättning... 

     
    jag gillar det!!
  • zoooda
    teddy skrev 2012-11-11 09:40:05 följande:
    Tack ni som säger att ni gillar frisyren! Jag gillar den också, framförallt snöflinga e jag nöjd med hehe, MEN jag gillar frisyren från alla håll FÖRUTOM FRAMIFRÅN! Vet inte va jag ska göra... :(
    Jag ser sjukt tråkig ut framifrån!!!
    då får du visa en bild framimfrån ;)
     
  • zoooda
    teddy skrev 2012-11-11 19:17:51 följande:


    Va tror ni??
    ja försår vad du menar.. den är rätt tight.. göra flätan lösare? hmm svårt.. jag ska ju ha flor fram så då behövs ju inget direkt piff frammifrån... svårt! hade ine frisören någo tips?
  • zoooda

    vinterfrost: hopas dt rdnar sig.. sånt där kan få allt att kännas hopplöst... jag har precis skramlat ihop kantareller till såsen till middan via facebook.. perfekt :D

  • zoooda

    vi gifter oss ju om 2 1/2 vecka!!! bubblar av glödje och nervositet... vi ska ju nte iväg nånstans efter bröllopet utan bara hem och ha semester.. känns såå skönt.. men nu funderar ja på att nån vecka efter bröllopet ta in på hotell o bara skämma bort oss ett dygn..  tips? hade tänkt mej uppsala...

  • zoooda

    det vi har gjort de senase 2 veckorna är att beställa potatisgratäng ;)
    d e helt stilltje.. men å andra sidan var vi ute o god tid med allt som fanns att göra så det är faktiskt klart.. 
    16 dagar kvar..
    har nu fått alla hårgrejer  så ska träffa frisören en sista gång o prova med allt... 
    ska ju sminka mig själv  så måste bara åka in  handla det som håller på å tar slut.. kanske borde börja provsminka mig???
    eller så gör ja som ja alltid har gjort o som blir bra..
    nu e de bara min flytt hem till vår gemensamma lägenhet som återstår.. vi e ju lite oldfashion o bor inte tillsammans innan vi gift oss... så det känns spännande o kul!! 

  • zoooda
    Teza skrev 2012-11-13 20:18:29 följande:
    Åhh så snygga ni kommer bli i håret allihop :9

    Själv har jag valt att va lite snål och göra de enkelt för mej, eller snål föresten, har valt ett jättevackert hårnät som passar stilen på klänningen från samma ställe, med pärlor och silverfärgad tråd, så fint, hmm å de va väl inte gratis precis men lite billigare blir de iaf ;)

    De innebär att jag i princip bara kommer behöva fixa till luggen snyggt, ska ju även ha ett pannsmycke alá medeltid så hoppas jag får till det. Mitt hår är lite för kort, coh fölängning är ju inte heller så billigt.

    Då jag oxå tyckte att vi var lite för lite utklädda för att va maskerad som ju vårt bröllop är bestämde jag mej för att ha en peruk hihi, och håll i er nu, den ska va LILA ;)

    Den jag hittat är skitsnygg, bara att den är slut i lager på buttericks onlineshop, så hoppas den hinner komma in.
    Finns andra fina, men inte som den här. Tror faktiskt de blir rätt läckert, under nätet sådär lite som håret ändå syns under, haha tycker ni jag e knäpp? ;) 
    haha häftigt och ovanligt.. måste få se bild sen!
  • zoooda
    Fremm skrev 2012-11-16 09:05:43 följande:
    Va roliga ni är! :D Sitter här och småler... ja kontakten måste vi ju hålla tycker jag med... får börja med att starta en efter bröllopet tråd med massa bilder och berättelse om hur våra bröllop blev... sen har ni ju flera förslag på ämnen vi kan fortsätta diskutera om ;)... roligt!

    Jag har ju nyss fått reda på att jag går i väntans tider... så det kanske vore något att diskutera sen om fler kommer/har tänkt att göra det framöver... vi hade nog tänkt börja på riktigt efter bröllopet men det blev en liten tjuvstart innan och det va ju välkommet ändå, bara synd nu när man handlat så mkt gott i Tyskland och så får man inte ta del av det... typiskt! ;) Sen är ju kruxet hur jag ska hålla det hemligt, med möhippor och julfester med mera, vet inte ens i vilken vecka jag är i men ska få reda på det nästa torsdag...
    åh va roligt, grattis!!
  • zoooda
    teddy skrev 2012-11-17 09:01:26 följande:
    EXAKT TVÅ VECKOR KVAR IDAG!!! AAAHH!
    Jag e så spänd o nervös o glad!!!
    Just nu ska jag strax iväg till frisören ännu en gång, o jag hoppas det blir bra denna gången! :P

    Förresten Fremm, stort grattis! :)

    Ang brudskålen ska vi ha mingel med glögg och pepparkakor innan brudskålen så till själv den kommer vi inte ha tilltugg...

    Nu e de såååå sjuuuukt näääära!!! :) 
    fick nåt slags bryt igår hemma hos syrran när jag isåg att de e två veckor kvar!! började garva sådär fånigt.. hon kolla å mej o sa: du fattar inte riktigt att de e så snart va.. haha nej sannerligen inte!!! vi håller som bäst på att pyssla med nya lägenheten.. kommer bli så mysigt... jag håller på å flyttpackar alla mina saker.. rät skönt för då hinner ja inte bli såå nervös.. i nån vecka till kanske ;)
    idag ska de hippa mig.. syrran har fixat.. jag uppskattar inte de här med övraskningar så mycke så jag vet om det hela.. ska låna mamma o pappas hus, bada tunna, äta gott  mysa med finaste vännerna.. känns skönt att ja ve va som händer. skule tycka de va jobbigt med pinsamma grejer o att inte få vta vad som händer..
    ska samtidigt försöka bota min förkyling som smygit sig på... hehe lycka till!
    imrn ska brudfrisyren kollas sista gången.. me känns bra..
    hade tänk åka en runda till täby idag för att inhandla det sista, men kom faktiskt inte på nåt som fattas..
    kram på er alla!!
    (verkar ju fresten bli en varm vinter.. plusgrader i 10 dagar frammåt..) 
  • zoooda

    är helt chockad.. en kompis som e frisör ska fixa mig i håret.. hon har idigare sagt att hon gör det som vän till vän grej.. nu sa hon att hon vill ha 2500 för det!! är hel chokckad.. de ingår inte i mmin budget.. hade såkart tänkt ge henne något men inte så mkt..
    vad betalar ni för er uppsättning? 

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????