Inlägg från: zoooda |Visa alla inlägg
  • zoooda

    december brudar 2012, var är ni?????

    den 1a december gifter vi oss! jst nu stressigare än nånsin med ringa som är för stora och mitt uppe i renovering av en nyköpt lägenhet..
    har samtidigt fått föt mig att baka smörkolor och cakepops till 140 gäster..  
    rätt mkt som hänger i luften.. fastän vi planerar o har underbara hjälpredor til vänner..

    jennie 

  • zoooda
    teddy skrev 2012-10-09 17:48:19 följande:
    Aaaah, så har jag fått tag på en tårta igen!!! :)
    Phuu!

    På tal om något helt annat... jag letar efter ett snyggt vitt typ nattlinne/babydoll till natten, men jag kan inte hitta nåt bra alls! Allt e antingen totaltantigt eller tvärtom... superdupersexigt så de nästan blir läskigt, men hål både här o där! Vet ni var jag kan leta?
    hittade ett jättefint på twilfit.. vitt lite spets lår-långt o bra stöd för byst.. :)
  • zoooda
    jonnagoransson skrev 2012-10-11 14:56:48 följande:

    Ett helt meningslöst inlägg från en tänkare på jobbet =)


    Vad ska jag gör nu när jag blivit uppsagd ifrån på grund av arbetsbrist, inte jätte kul så här två månader innan bröllopet. Två månader? Plötsligt inser jag; men herregud det är ju bara två månader kvar, exakt, eller ja plus en dag. Ja två månader och en dag med mardrömmar. Funderar vidare och inser att uch vilka mardrömmar jag haft om bröllopet, som att jag inte har några fingrar så att jag inte kan sminka mig, att vi glömmer att vi ska gifta oss och kommer på det så sent så vi inte hinner göra oss i ordning. Vaknar ju helt kallsvettig vissa nätter. Appropå nätter, bröllopsfesten, den kommer ju att hålla på hela natten, men vad mörkt det kommer att vara, man kommer ju inte se hur vacker jag är där på stranden för det är så mörkt. Fast mörkt är ju bra, då gör det ju inget att jag inte har några armar för ingen ser ju att jag är osminkad då, och de ser ju inte heller att jag kommer i bikini för att vi glömde att vi skulle gifta oss. Gifta oss, var ifrån kommer ordet gifta ifrån egentligen? gift, ja katten också, flera har ju blivit förgiftade av alkohol i thailand, det får ju inte hända oss eller våra gäster. Katten också är ju inget uttryck jag brukar använda, inser då ett stort problem, vart ska vi göra av katten när vi åker? Alla vänner och familj ska ju med. Åh nej inte familj också i tankarna, mina föräldrar har nya respektive, och de har inte träffats än...


    Är det bröllopsnerver i min kropp? =). Herregud mina hjärna jobbar för mycket för mitt eget bästa! Snälla säg att det är fler som börjar känna sig som mig! =)


    jag drömmer märkligt varje natt o vaknar av hög puls o oroliga tankar.. så de e  nog helt normalt :) 
  • zoooda

    jag var hos frisören igår (n kompis) men har tyvärr tappat stinget lite. för mkt annat som händer just nu :/ vi kom inte fam till nån friyr. vill ha åt ganska enkelt med flor.. men hon ville gärna att de skulle vara större o med mer detaljer, men de e inte alls jag.. så vi ska ses igen o testa.. min mamma är en klippa.. hon fixar stolsöverdrag, skriver placeringskort, planerar hela dekoreringen av lokalen.. så det kan jag släppa.. egenligen behöver ja bara nu besämma hur jag ska se ut.. o det tycker ja e jobbigt.. bryr mej egntligen inte så mkt.. vill bara ha en trevlig o minnesvärd fest.. men alla runtomkring räknar med att man ska ha planerat sitt bröllp sen man va 7 o veta exakt.. men så e inte riktig fallet.. jobbigt när man måte ha en åsikt när man ingen har ..
    utöver de så går det bra! alla smörkolorna o cakepopsen e färdiga o ligger i frysen.. :) 

  • zoooda
    Fremm skrev 2012-10-14 11:18:10 följande:
    Jo även om man som jag längtat efter ett bröllop sen jag va 7 så har jag nog inte samma smak då som nu... ;) det jag märkt är att jag eftersom jag velat gifta mig sen jag va 7 så känns som om allt för mig måste vara in i minsta detalj perfekt, att det ska vara något utöver det vanliga, att gästerna ska säga WOW det här är NN och NNs bröllop det märks, och med det menar jag att det ska vara så där mysigt, välkomnande, annorlunda, personligt och färgglatt som vi gillar... det sätter en hel del press, eller jag sätter press på mig själv att åstadkomma detta med en liten budget men vi är väl på god väg... det är bara så sjukt mkt kvar som jag skulle vilja göra... :-/

    Härligt att du har en mamma som ställer upp så mkt - och härligt att du låter henne göra det. Tror min mamma skulle ställa upp desto mer om jag lät henne men både jag och min blivande har bestämt att det här är något VI vill göra tillsammans och att så få som möjligt ska veta om våra planer innan... så vi bollar idéer och pysslar sins emellan istället, det är supermysigt det oxå. Sen har ju våra föräldrar mfl erbjudit sig att ställa upp om det är något och det kommer det nog va lite framöver sen och det är ju tacksamt1 :)
    jag hade nog inte knnat hålla mamma utanfr ens om ja velat! men hon e bra o dktig så det känns tryggt (och jag vääldigt tydlig hehe) 
    det som stressar mest är väl det som man inte kan göra nåt konkret åt.. som bara går å maler i hvudet.. får sätta mej o sy stolsöverdrag sm terapi :)
  • zoooda

    nu bllir jag såå trött!!! har bakat massa  cakepp som sagt var.. för att ha et godisbord vid tårtorna.. inga allergier är anmälda! jordnöter visste jag om sen innan så det uteslöt jag.. men eftersom det inte är samma allergi som haselnöter använde jag glatt nutella i degen..
    igårkväll kommer min bllivande svägeka o säge att hon utöver jordnötsallergi har en allvarlig allergi mot hasselnötter.. hon kan inte vara i samma rum.. enligt henne själv.. deta hade vi ingen aning om... men ligger det inte i ens egna intresse att berätta detta när man osa:r?? nu är x-antal timmar kastade i sjön då vi ite kan äa det jag bakat till 130 gäster...
    jag är sjuuk frustrerad!! varför säger man inte sånt här innan!!!
    Demon 

  • zoooda

    ja inga problem om sånt man vet om innan.... det ar man självklart hänsyn till.. men at säga till i förbifarten bara sådär... suck suck..
    men, jag har blivit en hejare på att laga cakepops ;) o jobbarkompisarna o alla andra i min närhet lär ju bli glada iaf haha..
    såhä ska våran topper se uut.. men med våra namn såklart..



     
  • zoooda

    nu har den blivande svägerskan erbjudit sig att baka nåt - bra det ;)
    är sart klar med stolsöverdragen jag håller på å syr. fast ja behöver bara sy 30.. mamma syr typ rsterande 90! apropå pompoms så bställde vi från etsy.com. blev billigare än att göra själv.. de kommer ihopvikta å tar ingen plats alls.. bara att puffa upp dom på bröllopslokalen.. väldgt smidigt..
    började igår med bordsplacering.. vi ska ha runda bord så tejpade het enkelt upp 16 pappatallrikar på väggen o skrev ner allas namn på små post-its.. så kan man gå o filura på det...
    vann precis en jacka på tradea som kostat 1200 för 160!! en fin liten pälsbolero.. perfekt :)
    smulan: fina bilder allihopa..  jag tycker nog något diadem av ngot slag..
    jag har oxå lite hårbrydderier.. har långt hår men vill nog ha en enkel bulle bara...
    många ankar soom snurrar i huvudet.. skönt att kunna skriva här... känner mej lite ensam i detta för tillfälle trots fin hjälp o stöd från familjen... min fästman jobar helt galet mkt just nu så hhinner inte dela så mkt med ´honom tyvärr :(

    lite av mina hårinspiratioon o bukettinspiratin..






     
  • zoooda
    Fremm skrev 2012-10-15 23:26:19 följande:
    Zoooda usch så trist, bra att du blivit bra på cakepopsen i alla fall och som du skriver blir ju alla glada som får smaka av 

    Idag har vi tittat på stället vi hoppades på skulle passa för inomhusfotograferingen och det kommer förhoppningsvis bli sååå bra. Jättevackert ställe med stora fina fönster, öppen spis, maffig gammal herrgårdstapeter, kristallrkonor och kandelabrar... där kommer vi även att sova på bröllopsnatten så vi ska få tillgång till vår svit redan på morgonen på bröllopsdagen så att vi kan göra oss i ordning där (våra fotografer är med oss då oxå) för att sen gå och ta porträttfotona i samma byggnad (och förhoppningsvis ute och vädret tillåter).
    låtr hur lyxigt som helst att kunna vara på plats redan innan.. blir nog mer lugn o ro på så sätt :)
  • zoooda

    det är egentligen itne runda bord itan två "vanliga" avlånga som vi ställer mittemot varandra så det blir större kvadrater.. men lite samma känsla som runda :)

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????