Inlägg från: vinterfrost |Visa alla inlägg
  • vinterfrost

    december brudar 2012, var är ni?????

    lycklig01 skrev 2012-06-04 22:12:56 följande:

    här är vigselringen, alliansring i titan


    våra förlovningsringar i rött och vitguld! ska lämna in dem på putsning längre fram, det kan behövas efter 6år


     


     


    Jättefina!
  • vinterfrost
    arioso skrev 2012-06-09 17:57:28 följande:
    Hej!

    Jag måste bara skriva: Idag har jag köpt min klänning!!!
    Det var fjärde (!) gången jag var iväg och provade, och idag föll det på plats. Så härligt!

    Det blir en elegant, hellång Nixa-klänning som matchas med lååång slöja och spetsbolero. Nöjd!
    Extra bra att de hade den i min storlek, så, jag behöver inte beställa. Så den hänger i Degerfors och väntar på mig.

    Bli lite stressad av att ni kommit så långt, bestämt sånger och grejer...  =P Jag känner att nu kan vi gå vidare och ta tag i annat, jag har iaf en klänning, haha!
    Åh vad härligt! Har ett par kg till jag vill gå ner (eller eg ganska många men har ett mål innan jag beställer klänningen) Känner mig oxå lite stressad när man läser allt som händer här i trådn. Vi har ju inte ens bokat lokal ännu :( 
  • vinterfrost
    teddy skrev 2012-06-10 09:13:48 följande:
    Nä det är ju inte meningen att man ska bli stressad av såna här trådar... men jag förstår va ni menar! Dock tänker jag som så att vi tar det i vår takt o gör det som passar oss o så ser jag dessa trådarna som inspiration och diskussion o så! :) Alla ska ju inte göra på samma sätt tack o lov så jag försöker att stressa ner mig på det sättet...! ;)
    Nä det är ju inte meningen. o eg vet jag att jag kommer hinna tex för oss är det för tidigt o ex skicka ut inbjudningarna i maj/juni men vi har ju inte hållit vårt bröllop hemligt heller
    Det som stressar mig är lokalen. Jag vet att det inte är något problem o boka den i december, men är vi inte nöjda med den då blir det lite jobbigare.
    Sen är jag stressad över vikten. Vill gärna gå ner i vikt men lyckas inte hitta motivationen. Är så lätt och ta det "sen".. men dagen D närmar sig mer o mer och snart måste jag ju hitta en klänning med..
  • vinterfrost

    Åh vad duktiga ni är. Själv hade jag ett psykbryt här om dagen då jag kände bara för att smita i från allt och bara gifta oss i enkelhet o i hemlighet. Känns som allt strävar emot just nu. Men men det var i förrgår, igår och idag är det nya tag :)

    Vi har fått tag i Peo igen (lokalnissen) han var bortrest till söndag så vi ska ringa honom nästa vecka så ska vi få låna nyckeln och åka och kolla själva när det passar oss så det känns ju toppen!

    Har tagit hem min cross trainer så nu har jag ingen ursäkt bara upp på den :)

    Ska försöka beställa hem lite grejer så jag kan börja pyssla lite med inbjudningskorten osv..

    Har fått en heltokig ide nu ikväl!! Skulle vara häftigt och sjunga till m2b i kyrkan!  Hittade en så fin sång!! Kruxet är att jag inte är någon vidare värst duktig och sjuga! Tips? Spelar det någon roll och det inte låter helt bra rakt igenom (risken är ju att känslorna tar över och rösten skär sig ändå) hmmm ska nog höra mig för hos bekanta som kan sjung om jag kan få lite tips :) Vore ju häftigt! Någon mer som ska göra något liknande? 

  • vinterfrost
    lycklig01 skrev 2012-06-18 09:02:15 följande:

    hej tjejer! Känns som att jag bombar den här tråden med frågor!


     


    Hur ska ni ta er från kyrkan till festlokalen?


    Det är väl det tråden är till för? Bland annat iallafall ;)
    Har oxå funderat på hur vi ska ta oss mella kyrkan och lokalen. Eftersom vi har ganska tajt budget så känns det som att den utgiften inte får kosta allt för mkt. Hade varit mysigt med häst o vagn, men jag vet inte någon av mina hästvänner vars häst man kan köra (eller jo men de är små shettisar och i så fall vill jag ha en stor häst) Pappa har ju annars en fin bil som vi direkt hade valt om vi gift oss mitt i sommaren men jag vet inte ifall han får köra den mitt i vintern tyvärr.. Får se vad vi hittar för lösning i "värsta" fall så får vi väl åka volvo ^^ 
  • vinterfrost

    Det lutar mot vanlig bil här oxå :) Skönt och höra att det är fler. Jag och m2b firade 10 år i fredags

  • vinterfrost
    lycklig01 skrev 2012-06-19 10:06:52 följande:

     


    Jag håller på att bli tokig ang efternamn, min m2b har ett väldigt vanligt efternamn och för många år sedan lovade jag att ta det då vi gifter oss, och han vill inte ta mitt som är lite mera ovanligt! han har gått med på att byta om jag hittar ett fint nytt eller släktnamn, men jag hittar inget som duger åt honom! Vill att vi ska heta samma hela familjen, vill inte heta olika! hur har ni gjort ang namnbyte?


    Jag kommer ta Björns efternam. Eftersom det bara är hans släkt som heter det. Barnen har redan de efternamnet
  • vinterfrost

    Jonna1983, Härligt med semester. Vi hade en mysig midsommar med goda vänner.

    På måndag ska jag in till stan och träffa min vän som är konditor Vi ska spåna lite ideer.. och det lär väl bli mycket bröllopsprat då han förlovade sig igår!! Wii

    Annars är det lite segt just nu, försöka njuta med barnen och pyssla i trädgården just nu och sitte inne vid datorn prioriteras inte Ska beställ matrial till inbjudningskorten nästa vecka, ska kolla lite på stan först och se ifall jag hittar lite grejs först bara :)

     

  • vinterfrost
    Minuz skrev 2012-06-26 11:27:09 följande:
    Idag ringde jag äntligen till pastorsexpeditionen för att höra vilken tid vi har vigseln inbokad.

    *CHOCK* *CHOCK* CHOCK*

    Prästen hade glömt att boka in vigseln!!!!!!!!!!

    Men dagen fanns ledig som tur var! Så det blir 1/12 kl 16.00

    Så nu ska jag göra inbjudningskorten klara och skicka ut dem......
    Ojojoj Det hade ju kunnat bli jätte jobbigt. Känns skönt att jag har en bekräftelse från pastoratet på mailen. men visst oroar jag mig för att något sånt stort ska gå snett, spec när man bokar ett par månader innan..
    Skönt att det löste sig!
  • vinterfrost

    ÄNTLIGEN!! Har vi fått låna nycklarna till lokalen vi vill hyra. Så imorgon när Björn kommer hem från jobbet så ska vi åka dit och kika mäta och fantisera :) Inte en dag försent!!

    Var ute och plockade kottar idag (igen) plockade alkottar på golfbanan. Golfarna måste ju tro att jag är knäpp.. Jaja jag tycker de är knäppa som spela i ur o skur så det jämnar väl ut sig ^^

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????