Inlägg från: vinterfrost |Visa alla inlägg
  • vinterfrost

    december brudar 2012, var är ni?????

    Kan meddela att hunden är sitt vanliga jag igen.. Och jag kan garantera att jag kommer aldrig ge för mkt igen.. Brudivinter2012 välkommen StinaAnders tycket uppsatt busigt låter fint Är nästan klara med festhäftet klart. Har lyckats bestämma mig för psalmer. Bara utgångsmusik kvar o dubbelkolla med kantorn att ingångsmusiken funkar.. Sen är det ju allt annat kvr oxå. Är på väg in till stan för lite egentid med syster o en kompis med lunch o bio :) Skönt o komma hemifrån lite.. Fick sms från sömmerskan i fredagskväll att hon var klar. Så på tisdag ska jag dit för o prova :) Nu kommer väl allt i en klump för att jag skriver från telefonen så ni får har överssende med det ;)

  • vinterfrost

    Ska ni smita ifrån festen på kvällen eller kommer ni o gå så alla får säga adjö? Vi har lite olika tycken här hemma så skulle vilja höra hur ni gör :)

  • vinterfrost

    Tack för era synpunkter :)

    Åh snö. De har sagt att ska komma i slutet av veckan. hoppas givetvis att det är snö nästa helg men är oxå glad om dt inte regnar och blåser allt för mkt..

    Minuz, vilken klänning blev det. Den senaste eller fula ankungen?

     

  • vinterfrost

    Teza, Tråkigt med bakslag. Synd att du inte skrev det där om peruken här om dagen för jag gick förbi Buttricks igår.. Nu vet jag inte om jag ska in till stan på ett tag igen..

    Har ju oxå har lite bakslkag vad gäller ekonmin iom hunden. och idag kom bakslag nummer 2. m2b´s kollega som skulle hjälpa oss via en vän till henne, med alkoholen från tyskland kommer inte kunna nu :( De skulle åka denna vecka och har fått för hinder och kommer inte åka förän veckan efter bröllopet :( Så nu måste vi nog handla på bolaget :( och det blir ett par lappar dyrare. Suck och vi har inte tid att åka själva heller.. Jaja de ordnar sig väl (hoppas jag)

    Däremot har vi nu lyckas bestämma vad vi ska dansa till.. Sen vad det blir för dans det visar sig dåingen av oss är så duktiga men det blir något iallafall..

    Imorgon får jag nog hem klänningen i passande skick. Happy  ♥

    Jaja gifta blir vi iallafall och det är huvudsaken :)
     

  • vinterfrost
    Brudivinter2012 skrev 2012-11-28 03:06:45 följande:
    Hej! 
    Jag behöver tips. Tittade just ut från fönstret och ser att det snöar för fullt här i Linköping. Det har till och med lagt sig på marken. Vilket fick mig att få myskänslor inför bröllopet och då kom jag att tänka på:

    Mina tärnor kommer från en annan stad för att vara med på vigseln och på festen. De kommer att komma kvällen innan. 

    Har ni tips på vad vi kan hitta på kvällen innan bröllopsdagen?
     
     
    Om du inte har massa annat o göra kan ni inte bara ha en-mysig-pyssla-om-sig-själv-kväll. Ett glas valfri dryck, tända ljus, kanske en ansiktsmask, fila lite extra på fötterna och bara njuta.

    Själv komme vi nog stå och duka i lokalen. MÅLE T är att ALLT ska vara klar 20,00 så jag hinner se på spåret och sen lägga mig :) Men men det skiter väl sig :P
     
  • vinterfrost

    Förresten VAR har ni köpt stora tomtebloss, tycker jag har letat överrallt men hittar ingenstans :(

  • vinterfrost
    Pekkiisch4 skrev 2012-11-29 10:12:14 följande:
    ang bordsplacerigen så körde vi med magkänsla, par sitter mitt emot varandra och vi har parat ihop dem vi tror kommer trivas med varandra. :)
    Vi gjorde klart placeringen igår. Vi gjorde ungefär samma. Körde inte alls som "traditionen" säger :) Försökte få en bra blandning, normalt när det är något typ dop så sitter alla vid sina familjer så vi har försökt fåen bra blandning :)
  • vinterfrost
    Pekkiisch4 skrev 2012-11-29 16:09:58 följande:
    Wohooo !! har fått våra färdiga poträtt foton !! Så fina ! Tyvärr har han satt ut den redan på sin hemsida, men jag känner inga som brukar hänga där ;) Ska skicka vg några på framkallning/ förstorning  :)

    13 dagar kvar idag.. NU börjar min m2b inse att det inte är någon tid kvar ! NU liksom.

    Jag ska i alla fall stilla min smygande nervositet med och adventspynta ikväll :)
    ÅH vad spännande! Kan inte vi får en tjuvkik då? :-P
  • vinterfrost
    Pekkiisch4 skrev 2012-11-29 19:42:30 följande:
    www.lennartmsjoberg.se/brollop-bal

    sen är vi den svart/vita vid vattnet :) som tur är har han bara lagt ut en av alla bilder :P
    ÅH vad fina! Ska bli spännande och få se alla sen!
    Enniie skrev 2012-11-29 19:42:20 följande:
    Jag hoppar in här. Vigseln äger rum den 22/12. Dock så har vi ca 1½ månad på oss att planera då han friade för bara någon månad sedan.
     Välkommen in i värmen
    Brudivinter2012 skrev 2012-11-29 16:58:15 följande:
    Oh! Jag har panik nu!

    Vi var och kollade på slottet idag och rummet man vigs i är inte ett rum vi vill ha vår vigsel i. Biskop Braska och Gustav Vasa står framför en brasa och skålar.. och jag vill inte ha dem där!

    Så nu måste vi hitta en ny vigselplats. Det är ganska akut. Och jag känner knappt till Linköping..

    Känner du till fina lokaler någonstans?
     ÅH vad jobbigt! Hoppas deet löser sig!
    Minuz skrev 2012-11-29 20:56:10 följande:
    JIPPIE!!!!!!!!!!!
    Vet ni vad?

    Det SNÖAR!!!!!!
    När jag slutade jobba nu ikväll så var bilen alldeles vit och jag kunde göra vinterns första snöboll...... Ser ju lovande ut!
     HÄRLIGT! Själv hoppas jag att snön ligger kvar tills nästa helg

    Var och hämta klänningen idag så nu sitter den perfa 300 kr fick jag betala för att sy in den och lägga upp den. Nu ska jag bara lämna in de på kemen för att fåbort alla skrynklor. Härligt o beta av listan punkt för punkt. Dock har jag blommorna kvar, måste ringa min chef men går och skjuter på det hela tiden..

     
  • vinterfrost

    Åh lycka till idag alla brudar! IIII vad spännande! Ser fram emot bilder och berättelser sen!


    MatildaMattias skrev 2012-11-30 23:40:57 följande:
    Lycka till nu alla brudpar i morgon! Vi har en vecka kvar, jag är sjukt nervös. När ni får tid får ni gärna uppdatera om dagen :)
     Är med sjukt nervös. Å m2b fråga varför jag var nervös (han är aldrig nervös) men jag kan inte sätta ord på det..
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????