• queene­mma
  Äldre 1 May 07:44
  46684 visningar
  354 svar
  354
  46684

  April 2013


  Ena klänningen jag tittat på :)
 • queene­mma
  Äldre 1 May 07:45
  #19


  Andra klänningen.. Tror jag gillar denna mest men ändras från dag till dag hihi
 • queene­mma
  Äldre 8 Jun 09:40
  #22

  Hej kul med en till och samma datum som mig :) hur långt har ni kommig i planeringen? Jag beställde en helt annan klänning ifrån ebay (china) en vit med svart broderi och släp super fin och passade mig perfekt :) bara längtar till jag får använda den på riktigt! Jjag ag har även köpt vigselring, slöja, tiara och stenar vi ska ha som bordsdekoration allt beställt från ebay super billigjag kan verkligen rekomendera att köpa där ifrån :)

 • queene­mma
  Äldre 8 Jun 12:46
  #25

  Härligt att höra att kyrkan var ledig :) vi skulle först gifta oss 2015 men vi kunde inte vänta så länge hehe så vi valde nästa år. Jag satt med kalendern och bläddrade då fastnade jag direkt för det datumet varför vet jag inte.. varför valde ni det datumet? Blev inga extra utgifter på klänningen betalade bara 730:- med frakt. Var orolig för tull men slapp även den :) Nu är det svåraste för oss hur vi ska göra med porslin det finns inte i lokalen. Har ni tillgång i era lokaler eller måste ni fixat det vid sidan av?

 • queene­mma
  Äldre 10 Jun 07:29
  #28

  Vi ska ta buffe ifrån en mat affär dom har massa olika och kostar 600:- så kan pris tycker jag :) blir nog att köpa glas men använda papptallrikar. Har hittat på öb som passar perfekt till våran färg tema. Klänningen är som en riktig men kallas ju china klänning verkligen helt underbar :) tog cca 3 veckor att få hem den. Kan verkligen rekomendera ebay :) har ingen dator just nu men lägger självklart upp bild när jag kan hehe lämgtar till nästa gång jag får prova den och speciellt tills jag ska använda den :) Har ni köpt någonting ännu till den stora dagen?

 • queene­mma
  Äldre 11 Jun 08:02
  #30

  Hehe en nolla fattades ;) buffen går alltså på 6000:- hade varit riktigt billigt med 600:- :) Jag ska försöka lägga in en bild snart på klänningen lägger då in på både original bilden och bild på mig :)

 • queene­mma
  Äldre 8 Jul 20:18
  #36

  Hej.. Har inte varit inne då datorn ville gå i pension för ett tag sen haha men nu passar jag på sitter på jobbet på rast :) Har visserligen mobilen men tycker det är så jobbigt att skriva från den..

  Det går väll framåt här tror jag :) Känns som allt är under kontroll just nu hihi.. Fick här om dagen då jag lämnade "spara datumet" kortet till min bror veta att dom har massa porslin på vinden som vi kan låna vilket gör att vi sparar in kanon mycket pengar på det! :)

  Killen är med på planerna men han låter mig bestämma allt ändå men han vill veta hur vi ligger till och försöker få tag i saker runt omkring.. Han är ingen sån person som gillar planera fester/kalas och sånt och det vet jag ju sen innan så gör mig ingenting :)

  Ja detta med alkohol tyckler jag är super svårt! Vet inte om man verkligen tjänar på att åka till tyskland men samtidigt så finns det några som också vill åka men blir inget bestämt ännu.. Vet inte ens hur mycket man ska ha av allting.. Enda jag vet är att vi ska ha bål istället för champange då min m2b inte alls gillar champange vill ju kunna skåla med honom också :)

  Hittade du några dekorationer? Jag ska köpa servetter som jag trycker namn och datum på själv :)

 • queene­mma
  Äldre 9 Jul 11:30
  #39

  Ja lokal är bokad för våran del redan :) men ska be om att få komma dit och titta och mäta lite på borden och så :) Du verkar ha bra koll med drycken det blir nog bra i slut ändan :) får göra som du sa jämnföra vad som blir bäst :) Kul att pyssla lite jag har enbart börjat med lite placeringskort ska börja med menykorten också plus servetterna. Men känns som man är utd super tidiht med att pyssla... Hoppas din bror kan vara med tillslut ändå! Håller verkligen tummarnq :) Hade du hittat klänning ännu?

 • queene­mma
  Äldre 9 Jul 21:53
  #41

  Är nog i slut ändan skönt att planera så långt innan :) Jag ska köpq vitq ramar på ikea sånna som har plats för två bildef som på båda sidorna. Har sen röd kartong papper som jag sätter dit ett vitt papper framför och som jag ska skriva vad dom olika buffetallrikarna innehåller och som jag semn byter ut på till vad tårtan hinne håller. Du får ursäkta alla stavfel skrover just nu via mobilen... Vill också hellre köpa för mycket än för liten Har ni pratat om serveringspersonal? Vi ska ha två vänner som serverar dom får 500:- tillsammans plus mat. Sen får dom vara med på festen efteråt men först ska dom ju servera ocj göra allt sånt :)

 • queene­mma
  Äldre 11 Jul 08:21
  #43

  Hehe hoppas du har lika tur som mig med serveringspersonal :) hur var lokalen du tittade på igår? Hoppas den var som ni ville :) jag har fått kontakt med en som haft samma färger som oss och dom säljer alla sina dekorationer för 30000 kronor så ci åker dit och köpe vi kommer spara in massa på detta :) skönt agt göra dessa fynd då allt bara är använt en gång! Vilkq färger skulle ni ha? Jag har glömnt bort totalt!

 • queene­mma
  Äldre 11 Jul 08:25
  #44

  Ska ju stå 3000 inte den siffran jag skrev haha

 • queene­mma
  Äldre 11 Jul 19:51
  #46

  Oj vad du är igång :) vi kommer använda vanliga knoppan lakan (får med i pakeget) som vi ska som dukat och på stolarna. Sen köper vi svart vanligt tyg på metervara för 19:- metern som vi lägger som löpare sen strör vi rosenblad över :) tror då att man inte tänker på att det är lakan vi använder. Har ni bestämt tårta och sånt ännu? Jag vet hur jag vill ha mim tårta men fick veta att hon som jag bad att göra inte är duktig på blommor.. jag vill ju intw göra min egna tårta men kanske blir så ändå.. visar sig :) jasså du är skrockfull qv dig jag är intw så jätte skrockfull inte just nu i allefall hehe det med silvermynt i skon har jag aldrig vört om...

 • queene­mma
  Äldre 12 Jul 07:59
  #48

  Då förstår jag att du hunnit en del :) jag är nyfiken på vad du kommer tycka om lokalen idag så väntar sen på en uppdatering om det hehe :) jag satt igår och funderade på att ta tårtor från maxi sen dekorera själv som jag vill ha det men får se tur att det är ett tag kvar :) det jag just nu hållrr på med mäst är alkoholen verkar inte direkt bli billigare att åkq till tyskland :( ja det är dom 3 färgerna vi valt :) vad kostar det för er att åka till tyskland bör ju bli ungefär samma för oss...

 • queene­mma
  Äldre 14 Jul 12:03
  #50

  Ja det är riktigt skönt att vara klar med lokal faktiskt :) Nu har vi nästintill bara alkoholen och kläder till min blivande och våra 3 småttingar :) Sen lite smått och gott också då men det stora börjar bli klart så underbart skönt :)

  Vad kostar det att köpa tårta på maxi? Och vad beställer ni då för smaker och utseende?

  Vi har också räknat lite på tyskland och insett att det inte är så billigt. Vet inte om en som min bror känner kanske skulle åka och då även köpa åt oss :)

  Det vinet som jag älskar heter "blue nun" men vet inte om det finns som bib.. kanske det gör? Men det är verkligen super gott! Men jag är ingen person som dricker till maten varken vin, cider eller öl enbart dricka hihi men vet att andra gillar just det vinet till mat.

 • queene­mma
  Äldre 31 Jul 11:49
  #55

  Välkommen hit majjja :)

  Nu har jag inte varit inne på lääääänge här ;P har skaffat en ny dator (äntligen!) men hinner knappt sitta jobbar just nu konstant haha men är ju bara bra så får vi mera pengar till bröllopet :) Jag har fixat iallefall så att en person köper från tyskland kommer gå på ca 3300:- plus en slant i bensin också är riktigt nöjd! På torsdag ska jag åka med svärmor till ikea och handla lite där men blir inte så jätte mycket.. Skulle ju köpa ett stort paket med all dekoration ifrån en men hon sålde till någon annan så blir att leta på nytt nu men m en det blir bra ändå i slutändan :)

  Hur långt har du lordoz kommit med allt nu?

 • queene­mma
  Äldre 6 Sep 12:02
  #70

  Hej alla :) Vad kul att vi blir så många! Här har det inte hänt så jätte mycket ännu har jobbat massa, haft sjuka barn och hela lgh har blivit omtapetserad så inte haft så jätte mycket tid. Men nu är det bara 7 månader kvar till april! Gud vad jag längtar :)

  VIlken budget har ni allihoppa? VI har satt 30 000 men verkar komma under den summan rätt bra :)

 • queene­mma
  Äldre 3 Mar 18:03

  Hej alla tjejer! Jag har inte varit inne här på sååå länge men har ju inte haft dator plus jobbat massa och där i mellan legat på sjukan med ena tvillingflickan :( Men men vi har väll kommit rätt långt men ändå inte hihi :P Vi har beställt blommorna, 1 brubukett, 2 näbbuketter och 2 corsage går på 860:- tyckte det var rätt billigt :) Även beställt hår uppsättning som går på 1200:- vet inte om det är billigt eller dyrt men är värt det iallefall :) Klänningarna till mina töser är köpta kommer se ut som mig ungefär så underbart söta! Min pojke är jag nästan helt klar med har bara västen kvar till han sen är även det klirrat :) Min blivande har inte köpt sina kläder ännu men kommer nog snart.. Hade min möhippa förra lördagen! Helt underbar dag och kväll :) Jag skulle med svärmor och köpa skor till bröllopet men istället står alla vänner och syster där inne och säger att detta är din möhippa haha kan säga att jag mådde som jag förtjänade dagen efter haha :) Hur går det för er alla andra? Och hur många är det här nu? Som sagt varit här ifrån hur länge som helst och just nu har jag inte hunnit gå tillbaka i tråden men ska göras och läsas :)             

 • queene­mma
  Äldre 3 Mar 18:14

  Gått igenom typ hela tråden men ser ingen lista på datumet som är den stora dagen :) Så då fixar jag en lista där alla kan skriva in sig i så vi håller koll på varandra :) hihi Bröllopsdagen :) 12345678910111213 "queenemma"1415161718192021222324                                                   

 • queene­mma
  Äldre 3 Mar 18:25

  Nehep den listan blev inge bra alls humm vad blev fel igentligen? jaja får pröva sen igen eller om någon annan lyckas hehe

 • queene­mma
  Äldre 7 Mar 15:39

  Bra att du lyckades med listan :) Jag får inte ens till radbyte haha vet inte vad som är fel för mig allt jag skriver hamnar i en klump bara :(Idag testade jag klänningen igen då jag gått upp lite och måste konstigt nog säga att klänningen sitter ännu bättre på mig nu än den gjorde när jag precis fått hem den :) så nu får jag hålla mig i den storleken på kropp och absolut inte gå ner i vikt! känns skönt och slippa stressen över det ;) nu är det bara och sola för mig så jag inte är så blek hihi skrämma slag på alla i kyrkan är nog inte så poppis... Vad ska nii alla ha för mat? Ska ni alla ha tårta? Vi ska inte ha tårta utan ska ha efterättsbuffe och sen kör vi med cup cakes också är så många i familjen och släkten som inte alls gillar grädde eller tårta över huvud taget så bättre för oss med buffe då :)      

Svar på tråden April 2013