• Soda
    Äldre 1 Oct 23:39
    23017 visningar
    36 svar
    36
    23017

    Tablett-missbruk

    Jag sökér er med samma eller liknande problem som jag.
    Jag är "treo-man" alltså beroende av treo. Anledningen till detta är att jag sedan jag var liten haft daglig spännings-huvudvärk. Min mamma och jag har försökt hitta orsaken i 15 år, men nu har jag i princip gett upp. För 10 år sedan låg jag inne på avgiftning för att jag åt 10-20 treo-comp om dagen. Efter denna månads avgiftning fick jag ingen hjälp att stanna borta från tabletter, dock började jag inte med comp igen, utan tar "vanliga" treo.
    Jag tycker att jag har prövat det mesta metoder att få bort min huvudvärk, jag gick på en smärtklinik i ett år, men de hittade ingen orsak och jag blev "utslussad" lite snyggt, för jag var inget roligt fall. Jag har prövat akupunktur, avslappning, massage, men allt jag testar gör att det blir värre, Jag har helspänd rygg och nacke och jag vet att mycket av värken kommer från stressen. Jag orkar inte ta tag det igen, hitta något nytt.
    Träning klarar jag ej av, kommer aldrig iväg och när jag faktiskt tar mig till gymet ett par gånger så rinner det bara ut i sanden.
    För ett par år sedan fick jag tag på en huvudvärks spec på St.Göran, gick dit och fick rådet: Sluta stressa, sluta äta treo och sluta rök, när du gjort de så kan vi ta tag i problemet! Suck.
    Jag vet att ni kommer att svara att det bara är jag som kan fixa hivudvärken, men jag har gett upp tror jag. Idag äter jag -8 treo om dagen. Ibland har jag urusla dagar (har ej migrän) och då överdoserar jag, vilket inte är en hit (inget att rekommendera. Jag vet att det inte hjälper att ta för många treo, men vad gör man. Min m2b är upprörd över mitt beroende eftersom det inte är nyttigt, men idagsläget måste jag ta dem för jag klarar ej vardagen annars.
    Jag hoppas att ni förstår lite av vad jag menar med skrivandet, finns det någon på BT som har liknande problem? Skulle gärna vilja veta hur ni mår och känner er, är ni rädda att vitala organ inte kommer att orka alla gifter? Mina värden är kanonfina, men jag kommer väl att decka när jag fyller 40. (är 30 nu (om en vecka))

  • Svar på tråden Tablett-missbruk
  • Soda
    Äldre 2 Oct 12:58
    #0

    Jag tackar för alla tips.
    Jag har kollat ögonen, varit hos tandläkaren, går hos naprapat,kollat tumörer, Allt (jag har haft huvudvärk sedan 2 års ålder. Problemet med träning är att mnan kommer in i en ond cirkel. Huvudvärk= har absolut ingen lust att träna. Jag har problemet när jag försöker med avslappning eller liknande att "jag frigör" allt slag mm i kroppen att huvudet blir 0 ggr sämre, 10 ggr längre. Jag våger alltså ej detta då jag inte vet om yoga, zonterapi, avslappning mm funkar. Kalla mig feg, men det är nog jävligt att leva med huvudvärk 24 h om dygnet i 365 dagar. Jag vill allstå inte pä på värken ytterliggare.

  • Soda
    Äldre 10 Oct 10:51
    #0

    Jag har testat cipramil. Det ända som hände var att jag fick hjältklappning och torr mun. Suck!

  • Okänd
    Äldre 3 Nov 22:47
    #0
    Meddelande borttaget
  • Okänd
    Äldre 4 Nov 22:32
    #0
    Meddelande borttaget
Svar på tråden Tablett-missbruk