Inlägg från: paet |Visa alla inlägg
  • paet

    28:e Juli, nån mer?

    Alltså jag fick min klänning en månad efter jag hade beställt den, inte en månad senare. Och jag var nervös fram till jag hade klänningen i handen just för att jag hade läst allt detta. Prata med henne om det vad du sett och läst. Jag tror iaf inte att det är någon fara.. det gick ju trots allt bra för mig och det verkar som hon bytt leverantör.

  • paet
    EmelieKarlsson skrev 2012-05-12 14:30:58 följande:
    Skönt. När beställde du? Beställde den 1/3 alltså dyrygt 11,5 veckor sedan. Fick ett mail nu att hon bytt leverantör och därav förseningen. Tycker dock hon kanske kunde nämnt det tidigare?
    Jag beställde den 27/2 Februari vad jag minns. Hämtade ut den 26/3 så det gick snabbare än förväntat till och med. Hmm jo det håller jag med om! Du får prata med henne om att du känner dig osäker, det gjorde jag! Annars ge en deadline. Har den inte kommit då så beställer du någon annastans. Har du betalt nått ännu?
  • paet

    Den här ska jag ha som festkänning senare på kvällen föresten



     
  • paet
    EmelieKarlsson skrev 2012-05-12 20:15:39 följande:
    japp ledsna förra veckan och sa då att vigsel var den 19 maj och att det vore bra om den fanns hemma då :). ja, gav handpenning (bokningsavgift) på 1000 :-..men bara hoppas på det bästa :)
    Skickade PM till dig
    EmelieKarlsson skrev 2012-05-12 20:27:38 följande:
    Anta att jag använder den klänning som jag beställt Skrattande. när jag mätte så använde jag ett ar skor med 8 cm klack. Men har nu ångrat mig och hittat ett par som jaig blev förälskad i men de har "bara" 6 cm klack. skulle detta gå ändå? eller kommer det bara se konstigt ut?
     Det gör ju inget. I värsta fall kan du ju fålla upp den hos sömmerska Min ska jag ta in upptill då jag mätte mig 2 mån efter min son hade kommit ut. Kan ju säga att det har hänt en hel del med midjemåttet Så ska sy in den runt midsommar hade jag tänkt. Då lär den sitta fint sen.
    InaW skrev 2012-05-12 21:26:10 följande:
    Så söt :) Samma färg eller någon annan?
     Tack så mkt Nej jag ska ha denna färgen Vill inte ha vitt när vi ska köra flashmoben vi ska göra och sedan gå vidare på fest. Vi ska inte ha så mkt fest i lokalen då det är mkt barnfamiljer som kommer att åka hem senare, så då vandrar vi vidare Men det finns i beige/sand också! Köpte min hos Clarks, finns en webshop. Var det enda stället jag hittade denna på nu.. överallt är den slut annars. Man kan ha ett axelband, eller två smala eller inget alls Kul att man kan välja så pass mkt!
    Syllis 2012 skrev 2012-05-13 09:17:15 följande:
    Fin klänning! Glad
    Tack
     
  • paet
    Viccan skrev 2012-05-14 15:10:46 följande:
    Jag ska göra ett album, minnesvärda ögonblick från hela vår tid tillsammans.
    Allt från första kontakten/träffen till där vi står idag.
    och sen ska jag framföra något för honom på bröllopsdagen.
    Åh vilken fin present!! 

    Själv har jag ingen aning ännu. Funderar lite på det. Men annars tyckte jag att det du ska göra var riktigt bra! Betyder ju så mkt! 
  • paet

    Green: Det tycker jag absolut att ni kan göra! Beklagar sorgen för er familjemedlem

  • paet
    EmelieKarlsson skrev 2012-05-16 14:32:27 följande:
    Fick just ett mail där det står att min klänning inte kommer kunna levereras!!! Arg man blir!! Absolut med tanke på att försäljaren tror vi gifter oss på lördag 19 maj)!!!!!!
    What??!! Varför inte?? Fy vad jobbigt Ja vilken mardröm  
  • paet
    Green skrev 2012-05-15 20:03:54 följande:
    Ville bara visa min fina Elsa.
    Tack för omtanken alla!


    Åh så fin hon var! 
  • paet

    Var och beställde blommor i Onsdags! Är så nöjd med vårt val. Blir cremefärgade rosor som heter vendela. Och så var jag även och kollade vad det skulle bli att sy in och ångstryka min klänning. Allt som allt 1200.. kändes saftigt nu när man är mammaledig å allt. Men det får gå! Man har ju minskat i midjan en hel del sedan Januari om man säger så.. klänningen har blivit för stor Tungan ute

  • paet
    LillaAnna skrev 2012-05-21 15:50:56 följande:
    Vi har också beställt blommor, det blev en brudbukett, två tärnbuketter och en corsage till blivande mannen :) vi ska få betala 850:- så det var verkligen inte saftigt, på ett annat ställe skulle dom ha 2200:- för samma sak, så det lönar sig verkligen att jämföra olika ställen :) sen fixar min mamma blommor till lokalen, hon har hela trädgården full av fina blommor.. Jag är ju också mammaledig så jag förstår vad du menar Paet :) men man kan inte spara in på allt, det ska ju bli som man har tänkt sig också..
    Jo det är ju det där att det lär bli så mkt som möjligt som man har tänkt sig. Middagen efteråt börjar bli mer och mer oviktig i mina ögon.. tycker det bara krånglar och är jobbigt!! Är orolig att pengarna inte ska räcka till.. måste nu sy in min klänning och det kommer att gå på 1200 med ångstrykning.. helt sjukt.. det är mkt när man går på FP haha. Vette tusan hur allt ska gå ihop nu när den kostnaden kom.. den sved. och klänningen är ju så viktig!
Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?