Inlägg från: sannasofia |Visa alla inlägg
  • sannasofia

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    46 dagar, det är ju galet!!

    Hur ska vi hinna med allt?? Listan är ju fortfarande milslång!!  Förvånad 

    Hur går det för er tjejer? Har ni allt under kontroll?  

  • sannasofia
    Viii skrev 2012-07-03 14:35:24 följande:
    Ja, typ så känner jag samtidigt som jag är lite smått handlingsförlamad av att de just är så kort kvar!
    Jag har varit lugn ändå tills jag fick se attt det var så få dagar kvar.. på något sätt så visste jag väl det, men har ändå liksom förträngt det eller placerat det långt bak i huvudet.. 

     
  • sannasofia
    Drullen skrev 2012-07-03 15:10:07 följande:

    Hade kunnat va så, nu har osa passerat o vi har fått 8 svarskort tillbaka.


    Efter en hel del pikar lite här o var saknar vi nu "bara" 8 svar o nästan alla är min släkt...det trodde ja inte, men enligt min "snälla" tanke om dem så borde de svaren komma idag : )


    vårat osa har också gått ut nu och de sista får vi ringa för att få reda på om de kommer eller inte.. lite drygt, men man kan ju inte vänta hur länge som helst, det finns ju saker man vill boka nu.. 
  • sannasofia
    Pluppe skrev 2012-07-12 22:55:34 följande:
    Vi hade sista OSA 1 juli.. Fick höra av oss till en del.. Har ännu inte fått fullständigt svar från en familj, där dem för det första OSA via facebook och skrev att dem KANSKE blev 7 stycken, när jag sedan svarade att vi absolut behövde veta EXAKT antal och vad de ville ha för dryck skrev personen i fråga ÅTERKOMMER.... Idag är det 12 juli och jag har inte hört ett skit..... Är väldigt irriterad!!
    vi väntar också på två kusiner till blivande mannen som ska höra av sig.. mycket irriterande!
  • sannasofia

    Trots att två inte har osat ännu så gjorde vi en preliminär bordsplacering igår kväll. Känner mig inte hundra över hur den ser ut nu.. 

    Det känns som att hur man än sätter ut folk så finns ju alltid risken att någon blir besviken.. och hur mycket bryr sig folk om hur nära brudparet man sitter?? Jag tänker då utifrån att man ju sitter närmare ju närmare släkt man är.. men det har vi inte brytt oss om så där särskilt mycket.. bör man det?

    Hur tänker ni? 

  • sannasofia
    Head Over Heels skrev 2012-07-18 08:20:55 följande:

    En månad kvar idag! <3


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
    Ja, det är helt galet!!! 

    När vi insåg igår att det bara är en månad kvar fick vi lite eld i baken, så idag ska vi till lokalen och mäta och tänka ut placeringen av bord, räkna porslin (framförallt glas) och lite annat..

    På lördag ska vi träffa vårat toastmasterpar och gå igenom kvällen och spika tider och så där..

    Åh.. så mycket som skall fixas på så kort tid.. Just nu är känslan: Hinner vi det här??! Obestämd 
  • sannasofia

    Nu har jag börjat drömma mardrömmar om bröllopet igen, det har varit lugnt ett bra tag, men inatt drömde jag att jag kom sent till frissan, superstressigt och rörigt.. När jag väl sätter mig så är det inte den frisör jag bokat in utan en kompis till en kompis som säger att hon är sååååå bra på just brudfrisyrer.. ja ja hon sätter igång och när  det är färdigt ser jag ut som typ sju svåra år!! Gråter och vi ska vara i kyrkan om en kvart!! 

    Man kan ju hoppas att det inte är en sanndröm Flört 

    Det är väl nerverna sombörjar spöka  ordentligt nu, vi sitter med all möjlig planering hela tiden tycker jag så det är ju inte så konstigt att man drömmer om det också.

    Hur känns det för er andra? Är ni i fas med all planering?

    Vårt största problem är mannens kostym. Vi beställde från Suitopia och den är verkligen supersnygg, men för stor i midjan samt att ärmarna är för långa.. Så imorgon blir det till att försöka få tag i en skräddare..  

  • sannasofia
    pulmonate skrev 2012-07-25 19:33:40 följande:
    Är det någon mer som håller på med bordsplaceringen? Jag håller själv på att bli lite smått galen. Förvånad
    Jo bordsplaceringen är jag klar med... för tredje gången.. hmm.. folk hör av sig ideligen och så får man ändra om.. 

    så jag hoppas att den version vi har gjort nu kommer vara den slutgiltiga.. för gästerna är inte lättplacerade, olika språk och åldrar.. 
  • sannasofia

    Jag har lite panik just nu faktiskt!

    Det känns som att det är miiiiiiiiiiljoner med saker kvar att göra, men det går inte att utföra dem. Allt är liksom beroende av varandra i någon sorts mystisk röra som jag inte har kontroll över! Troligen är det bröllopsnerverna som sätter griller i huvudet på mig, men det känns som att vi aldirg kommer fixa det här!

    Tusen lösa trådar som hänger och dinglar överallt och frågar man perwsoner som ska hjälpa till så svarar de svävande att de inte riktigt har koll på läget och lovar att hör av sig så snart som möjligt.. men ingen gör det!! Jag vill liksom göra färdigt saker och ting nu, för jag vet att det kommer bli superstresssigt sista veckan med matlagning, bakning, dekorering, vara trevlig mot gäster som kommer tidigt mm mm. Så det vore så skönt om folk kunde komma med slutgiltiga besked!

    Vi vet tex inte vilka som ska servera på bröllopet, det skulle vår toastmadame fixa åt oss, men har inte gjort ännu =  lite panikartat om det inte löser sig inom det närmaste..

    En av dem som ska spela fiol kunde tydligen inte så nu försöker den andra få tag på någon ny, men denna person svarar inte..

    Det här är säkerligen saker som ordnar sig och egentligen är det väl inte så farligt, men just nu känns det som världens största problem Obestämd  hmmm.. 

    Ursäkta för lite deppat inlägg, men just nu känns det superjobbigt, och det hjälper inte att sambon är iväg nu över hela slutet på veckan så jag är hemma själv så jag inte har någonm att prata med..

    ja ja.. hur går det för er andra? 

  • sannasofia

    Nu har vi precis haft möte med vår fotograf. Han verkar verkligen toppen! och lyssnade på vad vi ville ha och gav oss många tips och råd. Det här kommer bli super Solig

    Vi har dessutom fått veta vilka som spelar fiol på vigseln och senare i veckan ska vi spika tider med vårat toastmasterpar.

    Just nu känns det som att vi verkligen börjar få ordning på allt!  

  • sannasofia

    Det är helt sjukt att det bara är en vecka kvar nu.. och nu börjar jag bli ordentligt pirrig.. men det ska man väl vara antar jag..

    Provade klänningen med slöja och hela kittet, så fint! Jag älskar verkligen min klänning Glad Nu är jag helt säker på att jag valde rätt. Dessutom verkar det som att jag gått ner i vikt, så klänningen behövde snöras in flera centimeter och underkjolen var alldeles för stor så den har jag fått sy in. Men det är ju alltid roligt och verkligen bra för självförtroendet, nu när man ska visa upp sig för så många människor! 

    Har däremot problem med mina skor, de är så osköna. Trots att jag gått i dem här hemma är de riktigt hårda bak i hälen. Någon som har tips på något bratyp plåster eller liknande som gör att det blir mjukare mot hälen?

    Har varit på konsultation hos frisören och jag tror att det blir toppen!  Saker börjar falla på plats, men ännu finns massor kvar att göra. Ömsom är jag lugn och ömsom ubdrar jag hur i hela världen vi skall hinna med allt. Berg och dalbana minst sagt!

    Vigselprogrammen och festhäftena är precis klara och vad händer då? Jo, återbuden börjar komma in och vi som satt in bordsplacering och gästpresentation i festhäftena.. naivt att tro att det inte skulle komma några ändringar, men jag ville ju så gärna ha dem färdiga. Och jag gör inte om över 80 stycken, tur det finns tip-ex.. inte så snyggt, men vad gör man?

    Nu ska jag bara jobba helgen och sedan är jag ledig och då är det bara bröllopet som gäller, som jag har längtat efter den här veckan och snart är den här! Hjärta

     

  • sannasofia

    Jaha, då blev blivande mannen kidnappad av sin brorsa bland andra. Mitt i värsta bröllopshysterin och alla förberedelser... men oj vad överraskad han blev Glad och vi har ju några dagar kvar att göra färdigt det sista så det löser sig säkert!

    Undrar bara vad han ska få göra? Klädkod: inget du är rädd om!  Glad

  • sannasofia
    Head Over Heels skrev 2012-08-14 23:06:46 följande:
    Sannasofia: Spännande! Så här nära bröllopet o allt :) Har du hört nåt från honom?
    ♥ 18 augusti 2012 ∞
    Han var iväg på lerduvs- och pilbågsskytte och tydligen hade de riktigt kul så han var supernöjd med sin dag Glad
  • sannasofia

    Jag har en fundering angående hur man  går in i kyrkan. Hur håller man händerna? Armkrok, i handen eller att man håller händerna lite sådär högt upp (om ni fattar hur jag menar, svårt att beskriva) 

    Hur ska ni göra? 

  • sannasofia

    Åh ni var så fina allihop!! Har tyvärr inga bilder ännu, men det kommer väl snart hoppas jag!

    Vi hade en så underbart fantastisk bröllopshelg (öppet hus på fredagen med långväga gäster, bröllop på lördagen och brunch på söndagen) Alla hade verkligen gjort sitt yttersta för att dagen skulle bli perfekt och allt klaffade perfekt.. förutom då kanske att jag blev så rörd och tårögd under löftena att jag när jag ska sätta på min mans ring sätter den på höger hand istället och avbryts av hans

    -Vad gör du egentligen?  

    Ja ja, det gjorde att vigseln blev lite charmigare antar jag Glad Många grät och även min man som innan så stöddigt sa att -nä, jag behöver ingen näsduk, jag kommer inte gråta.

    Grattis till er alla, och hade ni det bara hälften så underbart som vi hade så vet jag att ni hade en fantastisk bröllopsdag! Hjärta 

  • sannasofia


    Har nästan inte sett några bilder från bröllopet ännu, men den här har jag snott från FB Flört och jag tycker att den är så fin! 
  • sannasofia
    millemill skrev 2012-08-26 20:10:56 följande:

    Igår var det en vecka sedan! Grattis alla!


     


    Har ni andra fått era bilder från fotografen ännu? Vi väntar ivrigt!


    Nix.. inte en bild Rynkar på näsan men den som väntar på något gott...
  • sannasofia


    Nu har vi fått några exempelbilder från våran fotograf, detta är favoriten än så länge Glad
  • sannasofia

    Nu har vi fått bilderna, har lagt in bilder i massa trådar, men lägger in några här med!

    De är verkligen underbara bilder och han har gjort ett superjobb vår fotograf (Leanderfotograf)





    Här är våra tackor som vi letade på i skogen Glad



     
  • sannasofia
    millemill skrev 2012-09-07 21:53:29 följande:


    Bara en till! ;)
    Den här bilden var fantastiskt söt och vacker :)
Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3