Inlägg från: pulmonate |Visa alla inlägg
  • pulmonate
    missfroggy skrev 2012-07-25 20:46:13 följande:

    Bordsplaceringen är en av de få sakerna jag är klar med. Jag gjorde det väldigt enkelt och lottade. La killnamnn i en høg och tjej namn i en annan och drog varannan. Några placerade jag ut men de flesta blev lottade.


    Haha, det är ju ett kul sätt att göra det! Måste bli roliga blandningar. Men tyvärr så går inte det riktigt i vårt fall då vi har 3 olika språk att ta hänsyn till, att viss släkt måste sitta nära för att undvika att folk inte tar illa upp, mm. 
  • pulmonate
    sannasofia skrev 2012-07-25 22:09:09 följande:
    Jo bordsplaceringen är jag klar med... för tredje gången.. hmm.. folk hör av sig ideligen och så får man ändra om.. 

    så jag hoppas att den version vi har gjort nu kommer vara den slutgiltiga.. för gästerna är inte lättplacerade, olika språk och åldrar.. 
    Vad avis jag blir! 
    Ja min kille tyckte desutom att det var en superbra idè att bjuda in ett 20-tal till människor efter första OSAn gått ut eftersom vissa hade tackat nej. Så dem jagade vi nu i helgen för att be dem berätta om de kommer eller inte. OSA är inte så stort i Italien nämnligen. Rynkar på näsan 
    Nu hoppas jag att ingen ändrar sig i sista minuten, men det går än att ändra lite.  
  • pulmonate

    När jag läste nästa vecka fick jag hicka! Det är ju sant. Oj herre gud. Det är jätte lite tid kvar. Fattar ni att vi ska vara brudar om 12 dagar?? Att vi kommer att vara gifta allihopa om mindre än 2 veckor? 

    Jag var föresten på ett jätte stort Italienskt bröllop igår. Helt sjukt. 450 personer, 17 rätters fiskmiddag, 3 timmars vigselceremoni, fyrverkeri, mm. HELT olikt vad vårt kommer att vara, och det var kul att få uppleva denna sortens vigsel också. Det gör att man förstår hur pass olika man kan ha det. 

    När jag satt där började jag förstå att jag faktiskt ska vara brud om så lite tid. Vad pirrigt det är. Det är ju faktiskt helt galet.  


  • pulmonate

    Tittade precis på väderrapporten...uhm... åska, regn och bara 26 grader här vid Gardasjön... jätte kul utomhusbröllopsväder! NOT! Hoppas att de har riktigt fel, vilket iof är troligt med 10 dagar kvar. 


  • pulmonate

    Vågar knappt skriva det här för att turen inte ska vända...men nu säger väderrapporten 33C och sol den 18e så jag är väldigt glad just nu men vågar inte lita på det riktigt än.
    Mamma kom hit i Fredags så vi har pysslat en massa för att få färdigt det sista. Kul har det varit.
    Igår blev det en lång runda ner till Gardasjön och försöka hitta ställen man kan ta foton på ifall det råkar regna. Det var inte såå lätt och sen tänker jag även, om det regnar, vill man vill inte ens gå runt o riskera att göra klänningen blöt?
    Nageln på mitt ringfinret bröts... så störigt när jag äntligen hade fått långa fina naglar... så nu måste jag fundera på om jag ska bygga på naglarna och i så fall hitta tid till det.
    Ska gå in mina skor lite imorgon tänkte jag, samt sola.
    Idag började jag göra Vigselprogram i form av solfjädrar som blev väldigt söta. Hade beställt hem gratis tapetprov som jag använder på baksidan.

    Nu är det inte lång tid kvar!!! PIRRIGT! 


  • pulmonate


    Så här ser solfjädrarna ut. Detta är den Engelska versionen. Första sidan har en sammanfattning av vigseln. Mitten har till vänster namnen på tärnor och marskalkar, och till höger texten till That's Amore som alla gästerna kommer att få sjunga och spela (instrument delas ut och markalkerna tar ton). 
  • pulmonate

    Hej alla brudar!
    Ja då är jag ju också gift! Vi kom tillbaka från vår 3 veckors bröllopsresa igår: Hong Kong, Australien (Melbourne - Brisbane med camper) och Bangkok. Har kopplat bort mig ifrån internet helt och hållet under tiden.
    Jag har knappt några foton... Det är inte så många på facebook som jag skulle tro och har inte fått dem ifrån fotografen ännu.  Men här kommer några stycken!







     
  • pulmonate
    millemill skrev 2012-09-10 15:20:45 följande:

    Pulmonate- fina bilder, gillar den i trappen jättemycket!


    Tack! :) Det var jätte svårt att gå i trapporna. Har du sett stenarna? Höll på o snubbla på klänningen också. Tur jag hade min kille vid sidan. 
  • pulmonate

    Hej! Hur är det med er? Hur känns det att ha varit gift i snart 3 månader? 
    Vad har ni hittat på? Har ni kommit tillbaka ifrån era smekmånader och tillbaka till det vanliga livet?

    Vi åkte till Australien på vår smekmånad och hade det jätte skönt. Nu är livet precis som vanligt igen.

    Fick en bild ifrån fotografen som jag älskar... (men har bara fått 4st än så länge...ni då?)



     
  • pulmonate
    Kaffegrus skrev 2012-11-08 21:02:40 följande:
    Pulmonate: din klänning var helt otrolig. Passade så himla väl till det italienska bröllopet. Det ser ut till att ha varit jätteromantiskt och jag är helt frälst. Tack för att du delar med dig  
    Tack så jätte mycket! Jag var också jätte nöjd med alltihop. Klänningen designade jag själv, så är extra glad att få beröm för den
    Lycka till inför ditt bröllop nästa år. Jag hade gärna gjort om det igen då det var så himla kul. :)
  • pulmonate

    Grattis på 6 månaders dagen! Tycker ni att det känns att så lång tid har gått?
    Jag har fortfarande inte fått bilderna ifrån min fotograf så det känns som att jag inte kan hålla mig längre. Minst 2 månader till måste jag vänta då hon tar examen i slutet på Mars nu och inte kommer att hinna innan dess.

    Kramar på er!


Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3